2777
2789
عنوان

چنان سیلی به مادر شوهرم زدم که دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 106 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منتطر سیلی خدا باش...چنان میخوری که نمیدونی از کجا خوردی ....بدجور تاوان خواهی داشت کارما بلایی سرت میاره هزاربار ارزوی کنی کاش دستم میشکست

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
وایییی چطور جرعت کردی بزنیش 😶😶خیلی دل و جراتت بالاسسسسسس

ببخشیدا اسی ولی خریت کرده جرعت کجاس بابا

با اینکارش اگ بخواد این زندگیو ادامه بده تو عذابه فقط باید طلاق بگیره

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

چه بی تربیتی اونا باید از شما متنفر باشن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

وایییی چطور جرعت کردی بزنیش 😶😶خیلی دل و جراتت بالاسسسسسس

به دل و جرات نیست به بی ادبیه ! 

میتونست بهتر رفتار کنه با سیاست باشه و..

تو رو بگه باشه ، بعد هرجور دلش میخواد بچینه و بگه اول طوری که شما گفتید امتحان کردم نشد 

یا هم اصلا یه هفته بعد عروسی دکور رو عوضش میکرد 

مرگ نبود که

من جای خواهرشوهرت بودم یدونم نمیذاشتم مو تو سرت بمونه پارت میکردم همونجا سقطت میکردم ....بیشعور اعصابگونو خورد کرد

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚