2777
2789

تو عقدم تو تاپیکام گفتم که شوهرم گفت باید تو ی خونه مادرم زندگی کنیم

اونروز داشتن درباره جهبزیم تصمیم میگرفتم که کجا بچینن چیزی نگفتم امروز باز رفتم داشتن واسه زندگیم و... تصمیم میگرفتن اعصابم خورد شد داد زدم گفتم چرا همش شما باید برا من تصمیم بگیرین دارین از صبوری و کم حرفی من یو استفاده میکنین دیگه دلم نمیخاد دخالت کنین اگه بمیرمم اینجا نمیام

یهو مادر شوهرم گفت خجالت نمیکشی صداتو رو من بلند میکنی ... دست خودم نبود یهو محکم زدم تو صورتش اونم با خواهر شوهرم شروع کردن به فوش دادن 

شوهرم اونجا نبود زنگ زدم گفتم سریع بیا منو ببر خونه بهش گفتیم که بحثمون شد ولی نه من نه کسی دیگه نگفتن که زدم تو صورت مادرش 

بعد هم سریع اومدم خونه 

واقعا دیگه حالم ازشون به هم میخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کردم عنوانت الکیه که همه بیان جواب سوال بدن 

برگاممممم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خیلی بد پیش رفتی. من توی بدترین حالتم‌نمیتونم تصور کنم بزنم تو صورت بزرگتر از خودم اونم مادر همسر😐

یه لحظه تصور کن برعکس‌بود همسرت زده بود تو صورت مادرت؟ دیگه میتونستی باهاش زندگی‌کنی؟

خیلی بد خراب کردی

حتی اگه حق با تو بود هم گند زدی توش و تماما مقصر شدی