2777
2789
عنوان

تو حموم از چه چیزایی استفاده میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 63 پست
خوب فرقش باصابون چیه خوشبو میکنه؟

صابون مناسب شست و شو بدن نیست 

مثل این میمونه سرت رو با صابون بشوری 

بله خوشبو هم میکنه نرم هم میکنه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من با شامپو سر.لیف میکشم بدنمو خوبه یا بد؟تورو به هرچی که می پرستی قسم لطفا به سؤالم جواب بدی ...

یعنی چی؟ شامپو بدن به لیفت میزنی دیگه؟ یا شامپو ی مو؟ 

معمولا شامپو بدن یا صابون به لیف میزنن. 

بچه ها من با شامپو سر.لیف میکشم بدنمو خوبه یا بد؟تورو به هرچی که می پرستی قسم لطفا به سؤالم جواب بدی ...

چرا قسم عزیزم 

شامپو بدن بخر

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

تاپیک خریدمو بیین چندنوع لیف خریدم ک مخصوص سر بدن پا ایناست

از اسکراب صورت بدن

شامپو سر و بدن و صابون بدن

ژل شستشو صورت 

ماسک مو استفاده میکنم

روتین بعد حموم لوسیون بادی اسپلش مام ادکلن اسپری شیرمو دوفاز مو برس مخصوص موهام خوشبوکننده دهن هست

صحیح.آخه بعضی ها میگن که بده.منم خیلی استفاده میکنم.پوستم خارش پیدا کرده

ب شامپو حساسیت داری عوضش کن 

منم ب ی نوع صابون حساسیت دارم اسمش نمیدونم چیه هروقت از اونا استفاده میکنم بدنم کهیر میزنه قرمز میشه میخاره

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

چرا قسم عزیزم شامپو بدن بخر

آخه جواب بمو نمیداد.

نمیتونم بخرم.

الان هم برام مشکل خصوصی پیش امده از وقتی که با شامپو سر لیف میکشم.دیگه استفاده نمیکنم ولی هنوز خوب نشده.نمیدونم چیکار کنم خیلی استرس دارم.هعییییی

تاپیک خریدمو بیین چندنوع لیف خریدم ک مخصوص سر بدن پا ایناستاز اسکراب صورت بدنشامپو سر و بدن و صابون ...

اوه چقدر عطر و اسپری استفاده میکنی😂👌🏻

اسپری ها رو از کجا میخری؟بوش خوبه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.