2777
2789

تاپیک قبلیم هست بعد تقریبا یه هفته که خونمون بود با به داستانی و هزار اخم و تخم و انگار بیرونش کردیم بردیمش خونه اش حالا امروز باز میخواسته با شوهرم بیاد یعنی۳ ، ۴ روزم نیست خونشه یعنی چی پس دیگه نباید بریم سمتش یک ساعت بریم سری بهش بزنیم دنبالمون میاد یه هفته می مونه شوهرم گفت واقعا خودمن تعجب کردم گفتم کار دارم خونه ی هیچ کس دیگه هم نمیره به هیچ عنوان 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

چند سالشه؟

تنهاعه؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیر به دیر برید شاید چون شما بیشتر از بقیه بهش سرمی نید فکر میکنه بیشتر هواشو دارید و باید پیشتون باشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
منم تازه عروس بودم همش خونه ما بودن بچه دار که شدم کمتر میان

والا بچه هم دارم ۱۵ ساله ازدواج کردم دور بودم نزدیک بودم همینه که هست بد ترم شده

عین مادرشوهر خواهر من😂 تا یه مدت وقتی برمیگشتن میگفتن مثلا قرار بریم خونه فلانی یا مهمون داریم که ا ...

با همه فامیله همه جا میتونه بیاد 

چی میتونیم بگیم اخه خونه پسرشه توهم چیزی ب شوهرت نگو بد میشی پیشش

پسرش خودش میگه دیگه خیلی میاد وقتی میاد هم نمیره تا خودمون با بهونه ایی بخوا ببریمش وقتی میخوا بره انگار بیرونش کردیم بعد دوروز باز میاد 

دیر به دیر برید شاید چون شما بیشتر از بقیه بهش سرمی نید فکر میکنه بیشتر هواشو دارید و باید پیشتون با ...

ما که دیر میریم میاد زود میریم میاد هر کاری کنیم میاد خونمون بود اون نوه دیگریش التماسش میکرد بیا خونه ی ما میگفت نمیام میخوا وایسم اینجا

چی میتونیم بگیم اخه خونه پسرشه توهم چیزی ب شوهرت نگو بد میشی پیشش

آدم بد یا سلیطه ایی نیستم ولی الان شوهرم خابه بیداز بشه میدونم چجوری بد مامانشو بگم 

امروز با جاریام رفته براش خرید کنن منو هم نبردن درحالی ک این وسط پول شوهر من هم هست یعنی همه پسراش پول دادن اما زنای اونارو برد منو نبرد دلم خیلیییی پره خیلییییی

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬