2777
2789
عزیزم خساستشونو همین اول نشون دادن

اصلا اینطور نیست . معمولا دفعه اول اونم فقط مادر دست خالی می‌ره

مادرشوهر منم دفعه اول دست خالی اومد با مادرم صحبت کردن ۸ساله عروسشونم خساست ازشون ندیدم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دست خالی اومدن

منم یه خواستگار داشتم مامانش دست خالی اومد همون اول گفتم نه

همونطور که خانواده دختر مادر دختر زحمت میکشه پذیرایی میکنه مادر پسر هم زحمت بکشه دست کنه تو جیبش

اصلا اینطور نیست . معمولا دفعه اول اونم فقط مادر دست خالی می‌رهمادرشوهر منم دفعه اول دست خالی اومد ب ...

تورو خدا راست میگی؟ من ک ناراحتم میگم دست خالی زشت بود

فک کن هفته ای یه دختر بخواد ببینه خب خیلی هزینه میشه بنظرم وقتی داماد میاد باید شیرینی بیاره

خب اشتباه میکنه هفته ای به دختر میبینه مگه اومده لباس بخره بگه این نشد پس میرم خونه همسایه بغلیشون 

خب اشتباه میکنه هفته ای به دختر میبینه مگه اومده لباس بخره بگه این نشد پس میرم خونه همسایه بغلیشون

عزیزم ازدواج سنتی همینجوره پس فکر کردی میشینه یه ماه برای دختری که یبار دیده و به هرعلتی نشده سوگواری میکنه؟