2777
2789
عنوان

ادامه رشته تحصیلی یا انصراف و کنکور مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هررشته ای ک علاقه داشته باشی توش موفق میشی 

چرا میخوای زندگیتو بر اساس حرف بقیه جلو ببری؟

همین مردمی ک میگن انصراف بده فردا روزی ک انصراف بدی میرن میگن نتونست ادامه بده خودش انصراف داد وای وای این چ کاری بود کرد

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

من یه نفرو میشناسم ب این امیده کنکور از دانشگاه انصراف داد و الان دوساله پشت کنکورهتازه خودشم رتبه ا ...

وای دقیقا منم از همین می‌ترسم 

انصراف بدم و هیچی قبول نشم برگردم به نقطه صفر 

بخاطر حرف بقیه علاقت رو ول نکن اونم برای یه چیزی که ریسک داره و اگه نشه احساس سرخوردگی و افسردگی شدی ...

نمیدونم چیکار کنم

تو دوراهی بدی گیر کردم

از طرفیم میگم حداقل تا قبل بیست سالگی مسیر زندگیمو مشخص کنم

ولی نمیدونم باید چیکار کنم واقعا 

الان هیشکی راضی نیست از وضعیتی که داره دندون پزشکا هم میگن نسبت به هزینه ای که می کنیم درآمدمون خوب ...

بحث درآمدش هم خیلی برام مهمه

به هر حال 6-7 سال قراره درس بخونم 

ببینم ارزششو داره یا نه

بله میدونممیخواستم نهایتا ترم سه انصراف بدم و برای کنکور 405 بخونم

ارزش داره اخه؟ رشته ات بد بود باز یه چیزی، رسما ۲ ۳ سال از جوونیتو میدی میره و عقب میفتی، تازه داری میگی به دام علاقه داری... 

بحث درآمدش هم خیلی برام مهمهبه هر حال 6-7 سال قراره درس بخونم ببینم ارزششو داره یا نه

چی بگم والا من خودم دامپزشکی رو دوست داشتم خانواده مخالف بودن البته منم خیلی ترسوندن ولی خب بنظرم اگه علاقه داشته باشی و بری دنبالش درآمدش خوبه میتونی کلینیک بزنی تازه تخصص های خیلی متنوعی داره یکی بود میگفت آشناهاش با مدرک دامپزشکی مهاجرت کردن درکل بنظرم رشته خیلی خوبیه موفق باشی عزیزم