2777
2789
عنوان

افسردگیم شدیدا برگشته مدام یهو میزنم زیر گریه 🥺❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 33 پست
چی قبول شدی همون چیزی ک دوست داشتی

هوشبری روزانه 

عاره گل پیرای روزانه میخواستم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

قربونت برم 😍🥺❣️ هههههه عزیز دلم معروف ب اه و ناله کنکور 😂اخه میدونی تقصیر خودمم هست قرصا رو یهو و ...

اره😅♥میدونی من قبلا تاپیک هاتو خونده بودم بعد تعلیق شدم و‌کاربر خاموش بود اون تاپیک قبولیت رو‌که دیدم یادمه تا ۵ صبح از خوشحالی خوابم نبرد😅.

قرص هات رو حتما بخور سرخورد کاری نکن عزیزم تا زود خوب بشی دختر قوی.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو پیش روان درمانگر

میرم ابجی

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

اره😅♥میدونی من قبلا تاپیک هاتو خونده بودم بعد تعلیق شدم و‌کاربر خاموش بود اون تاپیک قبولیت رو‌که دی ...

الهییییییی. خوشگل من بیا بغلم  فدای دل مهربونتتتت

شانس آوردم قبول شدم

اخه میدونی دو هفته ویگ باید برم بهمن دانشگاه ی شهر دیگ یادته جقدر ب مادرم وابسته بودم ؟ ناراحت اونم هستم 

بهانه خوبی نیست همه ی اینا روندی هست که باید طی بشه تا شما بهتر بشی وسطش یهو نزن زیر همه چیز یکم صبر ...

چشم عزیزم عازه تقصیر خودمه ولشون کردم روانشناسم خیلی دعوام کرد گقت هر چی زحمت کشیدم ب فنا دادی 😅

اخه ماراتن اینم هستم دو هفته دیگ باید از مادرم دور بسم برم دانشگاه شهر دیگ خیلی خیلی زیاد ب مادرم وابسته ام از همین الان بغضی شدم

منم

چرااا

چشم عزیزم عازه تقصیر خودمه ولشون کردم روانشناسم خیلی دعوام کرد گقت هر چی زحمت کشیدم ب فنا دادی 😅اخه ...

با روانشناست وقت بگیر و سر همین موضوع ازش کمک بخواه تا برای دو هفته دیگه یکم آرومت بکنه تا بهتر با شرایط کنار بیای 

الهییییییی. خوشگل من بیا بغلم فدای دل مهربونتتتتشانس آوردم قبول شدماخه میدونی دو هفته ویگ باید برم ...

عزیزدلی😘♥

شانس نیاوری که خیلییی تلاش کردی خیلیی اذیت شدی تا شد.

این حسا عادیه عزیزم ولی مطمعن باش الان مامانت ته دلش خیلی خوشحاله که دخترش موفق شده و داره مستقل میشه

این وابستگیت هم کم کم بهتر میشه به خودت زمان بده

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

عزیزدلی😘♥شانس نیاوری که خیلییی تلاش کردی خیلیی اذیت شدی تا شد.این حسا عادیه عزیزم ولی مطمعن باش الا ...

عاره خوشحالن🥺🥺

اخه من اگ آزاد قبول میشدم نمیدونستم چ خاکی باید تو سرم میکردم خیلی شهریه اس زیاد بود 

اجی باورت میشه الانم دارم گریه میکنم 😂 اخ حس افسردگی خیلی بدههههه مث‌اون زمان پشت کنکور

ایشالله ک تو هم همیشه سالم و شاد باشی خواهر قشنگم

با روانشناست وقت بگیر و سر همین موضوع ازش کمک بخواه تا برای دو هفته دیگه یکم آرومت بکنه تا بهتر با ش ...

چند رور پیش باهاش حرف زدم گفت باید دوباره بری روانپزشک هنوز حوصله ام نکرده

برای خیلی چیزا کمترینش صد بار کنکور دادنه

الهییییی هنوز هم داری کنکور میدی منم ب خاطر کنکور اینجوری شدم

الهییییی هنوز هم داری کنکور میدی منم ب خاطر کنکور اینجوری شدم

اره درک میکنم ولی خب من چیزی برام جز رسیدن به رسته دوسش دارم نمونده امسال اخرین تلاشمو دارن میکنم نمیدونم اگه نشه چی میشه ولی امیدوارم شما زودتر بتونی فراموش،کنی اتفاق گدشته رو تا میتونی خوش بگدرون دانشگاه شروع بشه مشغول میشی این چیزام یادتون میره 

اره درک میکنم ولی خب من چیزی برام جز رسیدن به رسته دوسش دارم نمونده امسال اخرین تلاشمو دارن میکنم نم ...

وآقا از ته دلم درکت میکنم منم دقیقا ب خاطر همین کنکور لعنتی اینجوری شدم تو چی دوست داری قبول شی

خوشحال میشم بتونم کمکت کنم آبجی 💔💔