2777
2789

لطفاااااا دعوام نکنید قشنگانم 🥺🥺❣️❣️

من وقتی پشت کنکور بودم افسردگی خیلی خیلییی شدید و حال روحی واقها بدی داشتم 

شدیدا پوست دستام میکندم و افکار خودکشی

وقتی ک قبول شدم ی مدت تا الان حالم بهتر شد حس افسردگی کامل رفته بود حس زندگی و امید و ... رفتم روانپزشک و قرص میخوردم... حالم خیلی خوب بود

اما الان ک بهمن باید برم دانشگاه باز افسردگیم برگشته قرص ها رو دیگ ی ماهی میشه نخوردم قطع کردم یهو میزنم زیر گریه و همینجوری گریه میکنم

احساس ناامیدی دارم و ...‌ نمیدونم چ مرگم شده باز خیلی بیحال و بی حوصله شدم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

دعوام نکنید لطفا 🥺❣️

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوباره باید بری پیش روانپزشک 

احتمالا دوباره قرص تجویز میکنه 

فقط روانپزشک کافی نیست شما باید پیش روانشناس هم برید 

چون طرز فکرت و باور هات مشکل داره 

تا اونا رو درست نکنی چیزی تغییر نمیکنه 

به یه موفقیتی که رسیدی یه مدتی خوبی ولی دوباره برمیگردی به حالت اول چون باور های غلطت رو تغییر ندادی و روانشناس برای همین هست که با شما صحبت بکنه و کم کم فکرتون و طرز نگاهتون رو به زندگی تغییر بده

دلت گرفته شاید منم یسری وقتا اینجوری میشم

چون میخوام برم خوابگاه و از مادرم دور بشم شدیدا وابسته ام

دوباره باید بری پیش روانپزشک احتمالا دوباره قرص تجویز میکنه فقط روانپزشک کافی نیست شما باید پیش روان ...

روانشناس میرم گل وعوام کرد گقت نباید قرص ها رو ول میکردی

رهگذر تویی ♥همون کاربر معروف😅برو تراپی عزیزم اون حجم از فشار روحی روانی که تو‌ تحمل کردی به این زود ...

قربونت برم 😍🥺❣️ هههههه عزیز دلم معروف ب اه و ناله کنکور 😂

اخه میدونی تقصیر خودمم هست قرصا رو یهو ول کردم ..اینجوری شدم

کار خوبی کرد از کجا به این نتیجه رسیدی که نباید دیگه قرص بخوری ؟

اخه همون موقع هم ک قرص میخوردم خسته شدم دیگ هر روز هرشب 🥺

چون داروهاتو سر خود قطع کردی

عآره گلم هم اینک دو هفته دیگ باید برم دانشگاه و از مادرم دور بشم خیلی بهش وایسته ام

اخه همون موقع هم ک قرص میخوردم خسته شدم دیگ هر روز هرشب 🥺

بهانه خوبی نیست 

همه ی اینا روندی هست که باید طی بشه تا شما بهتر بشی 

وسطش یهو نزن زیر همه چیز 

یکم صبر داشته باش و به درمانت ادامه بده تا بهتر بشی 

توقع نداشته باش یه شبه حالت خوب بشه