2777
2789
عنوان

راس میگن راکوتان بخوری خوشگل میشی😹

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 26 پست
جوش نمیزنی فقط وگرنه اینقدر پوست رو خشک می کنه که نابود میشی😂

اره پوستم خیلی چربه روغن میچکه ...و منافذ دارم جوشام خیلی کمه دکتر داد هفتگی یدونه فقط . دو سه تا بهم گفتن پوست هم شفاف میشه 😐

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
نه خباسی میگه راکوتان باعث خوشگلتر شدن میشهراکوتانم برای جوش معمولا میخورندیگ کسی جوش نزنه نسبت ب قب ...

😂نه میگن پوست یکدست میشه شفاف میشه  منظورم تغییر رنگ نیستا شفاف و درخشان شدنش منظورمه منافذ کوچیک میکنه. نمیدونم دروغ گفتن یا راست 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خباسی میگه راکوتان باعث خوشگلتر شدن میشهراکوتانم برای جوش معمولا میخورندیگ کسی جوش نزنه نسبت ب قب ...

اها حالا گرفتم. ای بابا اره اعتماد به نفسم پایین که هست ولی تاحالا احساس خوشگل بودن بهم دست نداده

یکی سر پا موند و رسید:)

😂نه میگن پوست یکدست میشه شفاف میشه منظورم تغییر رنگ نیستا شفاف و درخشان شدنش منظورمه منافذ کوچیک م ...

نه روی اینا تاثیری نداره

اتفافا پوست رو خشک میکنه

فقط باعث میشه دیگ جوش نزنی

اگه راکوتان خوردی یادت باشه ازمایش هم بدی و انزیم های کبدتو تند ب تند چک کنی

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
نه روی اینا تاثیری ندارهاتفافا پوست رو خشک میکنهفقط باعث میشه دیگ جوش نزنیاگه راکوتان خوردی یادت باش ...

دکتر غدد بهم سیپروترون داد با اسپیرنولاکتون ولی سیپروترون گفت ممکنه لک بیاره و ترسیدم بخورم اونم  دکتر پوست هم بهم راکوتان داده نمیدونم تداخل دارن باهم اصلا بخورم یا نخورم  

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
دکتر غدد بهم سیپروترون داد با اسپیرنولاکتون ولی سیپروترون گفت ممکنه لک بیاره و ترسیدم بخورم اونم دک ...

اسپیرونولاکتون رو من یه مدت برای ریزش موهام میخوردم ب همراه داکسی ساکلین ک برای جوش بود ولی از راکوتان ضعیف تره

ب نظرم حتما مشورت کن با یه دکتر پوست

اسپیرونولاکتون رو من یه مدت برای ریزش موهام میخوردم ب همراه داکسی ساکلین ک برای جوش بود ولی از راکوت ...

میگم که دکتر پوست بهم راکوتان داده ولی اونم میترسم بخورم میگن کبد. خراب میکنه

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
اسپیرونولاکتون رو من یه مدت برای ریزش موهام میخوردم ب همراه داکسی ساکلین ک برای جوش بود ولی از راکوت ...

شما دکتر بهت دارو داد؟ جوشت خوب شد؟ اسپیرنولاکتون صورتت لاغر نکرد؟ چون آب بدن دفع میکنه

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
شما دکتر بهت دارو داد؟ جوشت خوب شد؟ اسپیرنولاکتون صورتت لاغر نکرد؟ چون آب بدن دفع میکنه

من صورتم جوش نمیزد

بدنم جوش میزذ

بهتر شذ ولی کامل جوش هامو از بین نبرد 

نه صورتم لاغر نشد🤔