2777
2789

بله میرن

طبیعی ونرمالش اینه ک اپراتور مرد باشه

ولی گاهی زنه متاسفانه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و اطلاع دارید وسیله ایی چیزی هست ک اون قسمتو بپوشونه؟ برای بیکینی هنگام لیزر

فکر کنم اپراتور اونا مرد باشه. بعد اگه بپوشونه چطوری لیزر کنه؟ نمیشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

من برا شوهرم نوبت گرفتم میگه نمیرم خجالت میکشم، بعدشم سیستم اقایون با ما فرق داره، وسیله ایی هست برا ...

خب اجبار ش نکن. بهر حال دیدن اون قسمت برا هرکسی اولش خجالت داره اما بعد نه و دیگه انگار برات مهم نیست و یکم بده 

عزیزم بیکینی هم میرن؟

دقت نکردم فکر کنم بیکینی اقایون نداره،جاهای دیگه داره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

فکر کنم اپراتور اونا مرد باشه. بعد اگه بپوشونه چطوری لیزر کنه؟ نمیشه

اون اصله کاری ک مو نداره، ی چیزی میخام ک فقط رو اونو بپوشونه ک خجالت نکشه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
اون اصله کاری ک مو نداره، ی چیزی میخام ک فقط رو اونو بپوشونه ک خجالت نکشه

اگه نمیخواد لیزرش کنه اصلا نیازی نیست لباس زیر دربیاره 

شوهر داری؟ خب مردا فرق دارن دست بزنن به اون ناحیه شرفشون به باد میره

اگه همسرت راضی نیس خب ولش بیخیال

اینجا ی خانومی چن روز پیش تاپیک زد ک همسرم میره لیزر اونجاش واپراتور زنه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

خب از اون مرکز بپرسین اپراتور ش مرد یا زنه

اپراتورش اقاهه، 

من مشکلم اینه اون قسمتو (اصلیه) را میخام بپوشونم

اگه همسرت راضی نیس خب ولش بیخیالاینجا ی خانومی چن روز پیش تاپیک زد ک همسرم میره لیزر اونجاش واپراتور ...

اخه خستههه شدم از بس پشم داره. بعدشم به زیلت حساسیت داره همشم زبره 

اگه نمیخواد لیزرش کنه اصلا نیازی نیست لباس زیر دربیاره

فک کنم متوجه منظورم نشدی 

ببین اون اصلیه مو نداره ک بخاد لیزر کنه فقط اطرافش مو داره