2777
2789
اخه خستههه شدم از بس پشم داره. بعدشم به زیلت حساسیت داره همشم زبره

نوره

کرم موبر

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

دقیقا من بدم میاد مرد بی مو باشهمثلا دستش باید مو داشته باشه ولی خب جاهای خصوصی رو شیو کنه

حالا شوهر من گف میخام کمرو شکممو پشت گرونو برم. دیگ منم براش اون تیکه ام نوبت گرفتم 

بنظرم فقط زیر بغلو بیکینی و خط ریش واجبه برا اقایون

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا من بدم میاد مرد بی مو باشهمثلا دستش باید مو داشته باشه ولی خب جاهای خصوصی رو شیو کنه

اره منم همینطور 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
نورهکرم موبر

واجبی میزنه، اینم مرتب نهه 

ماهی یک بار اونم اگ من مجابش کنم. 

و وقتیم ک میزنه پاهاش زخم میشه و به شدت خشک 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
فک کنم متوجه منظورم نشدی ببین اون اصلیه مو نداره ک بخاد لیزر کنه فقط اطرافش مو داره

اهان 

نه چیزی نیست بشه فقط اون ناحیه رو بپوشونه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

حالا شوهر من گف میخام کمرو شکممو پشت گرونو برم. دیگ منم براش اون تیکه ام نوبت گرفتم بنظرم فقط زیر بغ ...

دقیقا، اخه چه معنی میده مرد بره موهای دستشو لیزر کنه  

من اونجا بود منشی به اقاعه گفت امروز اپراتور مرد نداریم نمیتونی بیکنی رو لیزر کنی، جاهای دیگه رو میتونی

و اینکه فکر نکنم چیزی باشه که بشه اون قسمت رو پوشوند

شوهر داری؟ خب مردا فرق دارن دست بزنن به اون ناحیه شرفشون به باد میره

وات😂🤣۱۵ساله شوهر کردم تا جاییکه میدونم مردا اصلا واسشون مهم نیست خوب کار پزشکیه 

گ ی که نیستن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اگه همسرت راضی نیس خب ولش بیخیالاینجا ی خانومی چن روز پیش تاپیک زد ک همسرم میره لیزر اونجاش واپراتور ...

😂😂😂😂😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

واجبی میزنه، اینم مرتب نهه ماهی یک بار اونم اگ من مجابش کنم. و وقتیم ک میزنه پاهاش زخم میشه و به شدت ...

عزیزم شوهر من اصلا موی زاید نداره حتی زیر بغلش خداروشکر کن. من باید مرتب برم لیزر چون خجالت میکشم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت