2777
2789

سید خلیل که شنیدم قاسم آباد هستن

و فاطمه خانم که شنیدم سر یخچال هستن

اگه میشناسیدشون و ادرس دقیق ازشون دارین میشه بهم بدین؟

چیکارن

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکارن

سید خلیل دعای قرانی مینویسن شنیدم نفسشون خیلی حقه

فاطمه خانم از اینده میگن شنیدم خیلی کارشون درسته

ولی ادرس دقیق از هیچکدوم ندارم فقط شنیدم دربارشون

ادرسشون یا شماره تماس ازشون میخوام

سید خلیل دعای قرانی مینویسن شنیدم نفسشون خیلی حقهفاطمه خانم از اینده میگن شنیدم خیلی کارشون درستهولی ...

شما تاحالا پیش دعانویس رفتی؟

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

حضوری نهچرا؟

میخواستم از تجربتون استفاده کنم منم میخوام بگیرم حضوری البته نه

نه متاسفانه من خودم ندارم

کسی رو میشناسین ادرسشون رو بدونه؟

من تو همین نی نی سایت فهمیدم ایشون کارشون خوبه اما متاسفانه ادرسی ازشون پیدا نکردم فقط متوجه شدم قاسم اباد هستن

میشناسید کسی رو که کارشون خوب باشه و واقعا بشه ازشون جواب گرفت؟

ینفرو توهمین سایت بهم معرفی کردن قیمتاشونم خیلی پایینه حالا میخوام ازش بگیرم ببینم چی مبشخ