2777
2789
عنوان

همدانیا بیاین بگین این افراد رو میشناسین

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 22 پست
میشه به منم معرفیشون کنین؟

09233128530

تو واتساپ بهشون پیام بدید

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

دوستان کسی ادرس از فاطمه خانم ندارن؟

البته اسمشون رو مطمئن نیستم

شنیدم سر یخچال هستن و ف ا ل ق ه و ه میگیرن که ردخور نداره هرچی میگن دقیقا همون میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم میدونید ایشون کجا هستن؟ و اینکه سیدن؟

نه راستش نمیدونم ولی از خانومی که بهم معرفی کرد میپرسم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

کسی رو میشناسین ادرسشون رو بدونه؟من تو همین نی نی سایت فهمیدم ایشون کارشون خوبه اما متاسفانه ادرسی ا ...

از من میشنوی سمت این چیزا نرو

از کجا معلوم نخوای برای مردم دعا بدبختی بگیری؟اینجوری منم تو گناهت شریک میشم

از من میشنوی سمت این چیزا نرواز کجا معلوم نخوای برای مردم دعا بدبختی بگیری؟اینجوری منم تو گناهت شریک ...

1.سید خلیل دعای بد نمیدن، اینطور که شنیدم فقط گره های زندگی مردم رو باز میکنن

2.برای مشکل شخصی خودم میخوام برم پیششون برای خودم دعا بگیرم که مشکلم حل بشه و گره از کارم باز شه

3.اونقدری خداشناس هستم و حرام و حلال سرم میشه و انقدر میفهمم که دست بردن تو زندگی دیگران به هر نحوی حرامه و گناهه، جدا از همه اینا از انسانیت به دوره

4.اون کسایی که میگن پیششون نرین اونایین که با جنیان کافر در ارتباطن و بدتر مشکل میندازن به زندگی، سید خلیل دعای قرانی میدن

به هر حال از سر گرفتاری این تاپیک رو زدم و ممنون میشم اگه اطلاع دارین بهم کمک کنین

اگر هم مایل به کمک نیستین، سرتون سلامت، بازم ممنونم

حداقل متوجه شدم چیزایی که درباره سید خلیل گفتن حقیقت داره