2777
2789

ماشین سورن برنده شدیم اما میخواییم امتیازشو بفروشیم 

چندجا پرسیدیم میگن ۱۳میلیون می‌خریم😐

اخه قیمتش تو بازار ۶۰۰میلیون 

۱۳میلیون چی داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی واسه خودت نمیخوای ماشین رو؟

عیرانی عزیز ، لطفا آدم باش ، پِهِن بودن آسونه آدم بودن کار هر کسی نیست. یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

چرا وقتی ماشین لازم ندارید میخرید و به قیمت بالاتر می‌فروشین؟!

این حق الناسه ...

خیلیا به ماشین نیاز دارن و بارها ثبت نام میکنن و اسمشون درنمیاد و با این تورم و قیمت بازار خیلی اذیت میشن چون شما و افراد مثل شما برای سود خودشون یک شانس رو از آنها میگیرن

دوستان کاش این فرهنگ رو یاد بگیرین که انقدر دنبال سود خوتون نباشید

استارتر منظورم فقط شما نیستین و افراد دیگر هم مدنظر هستن 

شاید تلنگری برای بعضی ها باشه

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

چرا وقتی ماشین لازم ندارید میخرید و به قیمت بالاتر می‌فروشین؟!این حق الناسه ...خیلیا به ماشین نیاز د ...

اولا برای طرح مادران نوشته بودیم و ماشین لازم داریم 

ماشینمون خرابه خیلی قدیمیه هرروز تعمیره اگر هزینشو داشتیم‌ این ماشینو می‌خریدم

اولا برای طرح مادران نوشته بودیم و ماشین لازم داریم ماشینمون خرابه خیلی قدیمیه هرروز تعمیره اگر هزین ...

خب چرا خودتون بر نمیدارین؟!

ماشینتون رو بفروشین پول اونو بدین + وام

میگن بانک شهر وام میده تا ۶۰۰ تومان ولی باید یه مقداری بزارید تو بانک هر چقدر بزارید ۱۰ برابرش تا سقف ۶۰۰ تومن وام میده (تبلیغ برنامه جوکر است)

برین بانک شرایطش رو بپرسین 

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

پول نداریم بخریمش می‌خواییم امتیازشو بفروشیم

انقدر اینطوری ثبت نام کردن که جای بقیه رو گرفتن و اونایی که واقعا نیاز دارن و پولشو هم دارن نمیتونن بخرن

چه کاریه اخه

عیرانی عزیز ، لطفا آدم باش ، پِهِن بودن آسونه آدم بودن کار هر کسی نیست. یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

واقعاً چی میگید برای خودتون اعصاب ادمو خراب میکنین ما ارزومونه ماشین داشته باشیم دستمون نمی‌رسه چیکا ...

خب الان اگه بفروشینش با پولش میتونین همه درداتونو بخرین؟

خدا یه ذره عقل عطا کنه🤲