2777
2789
عنوان

دخترایی ک خشگلید ولی اغلب خونه و سرکار و باشگاهید

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 20 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نزدیک ۳۰ شدم

ماشلالله دیگه جا افتاده و عاقلی .بیین عزیزم شما اول باید تکلیفتو با خودت و واقعیت جامعه مشخص کنی .هر ادمی یه سری کسری و کمبود ها داره و مطمئن باشهیچ‌کس کامل نیست .من خودمو میگم جسارت نمیکنم شاید از نظر خودم بهترین باشم اما از نظر بقیه نه صدتا ایراد داشته باشم .سعی کن یه سری موارد مهم و اساسی رو برای انتخابت درنظر بگیری و با چشم باز و منطق پیش بری .درسته پول مال ماشین خونه و... اینا مهمترین اولویت زندگی هستن ولی بپذیر که صبور بودن چشم و دل سیر بودن منطقی بودن پاک بودن اولویت بیشتری داره.بشین با خودت فکر کن بگو چیکار کنم .بالاخره من به یه همدم نیاز دارم ولی باید سطح توقعاتمو حتما پایین بیارم .اگر طرف تو رفتارش اخلاقش منشش خوبه بعد برم دنبال موارد دیگه ای .امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم

ماشلالله دیگه جا افتاده و عاقلی .بیین عزیزم شما اول باید تکلیفتو با خودت و واقعیت جامعه مشخص کنی .هر ...

من پول و اینا برام ااونقد مهم نیست چون خودم دارم چشمو دل سیرم ولی عاشق شدن واسم مهمه و این اتفاق کم میفته واسم دلم میخاد عاشق  بشم و طرف بدلم بشینه

من پول و اینا برام ااونقد مهم نیست چون خودم دارم چشمو دل سیرم ولی عاشق شدن واسم مهمه و این اتفاق کم ...

من سنتی ازدواج کردم فامیل هستیم .شاید باورت نشه هییچ درکی از جنس مخالف و عشق و عاشقی نداشتم 28سالمه هم تحصیل کرده ام هم کارمندم اما واقعا نمیفهمیدم عاشق چیه .میگفتم یعنی من باید یه زمانی عاشق بشم ؟یعنی یه نفرو از خودم بیشتر دوست داشته باشم .از خواستگاری تا عروسی نزدیک دوسال زمان برد و من کسی بودم که واقعا رفته رفته عاشقش شدم .از روز اول صاف و ساده گفتم من واقعا نمیدونم باید چطور با یه مرد رفتار کنم ولی خودش واقعاا کمکم کرد