2777
2789
عنوان

بیاید مشاعره کنیم با شعرهای کوچه بازاری قدیمی🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 436 پست
شاعر کنار پنجره، وقتی زمستان شدشاعر دوباره در خودش کز کرد و پنهان شد شاعر تمام دانه‌های برف را می‌دی ...

دریاب که از روح جدا خواهی شد

در پرده اسرار فنا خواهی شد

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دوست دارم نگات کنم تا که بی حال بشم تو ازم دل ببریمنم اغفال بشم

میای از اینورا گذری دلو هر جا بخوای میبری یه روی خوش نشون نمیدی منو میکشی با این دلبرب

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میای از اینورا گذری دلو هر جا بخوای میبری یه روی خوش نشون نمیدی منو میکشی با این دلبرب

یکی هست تو قلبم 

که هرشب واسه اون می‌نویسم و اون خوابه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

حمومی آی حمومی لنگ و قطیفم؟ر‌و بردن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
یکی هست تو قلبم که هرشب واسه اون می‌نویسم و اون خوابه

همه شیک پوش و عیونن شیطون و شیرین زبونن با وفا و دست و دلباز بزنم به تخته پول ساز

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
همه شیک پوش و عیونن شیطون و شیرین زبونن با وفا و دست و دلباز بزنم به تخته پول ساز

زن ایرونی تکه 

خوشگل و با نمکه😄

هله دان دان هله یه دانه

یدونه دان کم نوشتی 

سوختی😄