2777
2789
عنوان

با خواهرشوهری که

184 بازدید | 10 پست

هر ۲۰ روز یبار یهو میاد پشت در خونمون زنگ میزنه میاد تو و تا از در میاد امار کل زندگیتونو میگیره از بچتون چه رفتاری میکنین خسته شدم ۱۰ سال شد هر راهی بگین رفتم از وقتی اومده محلش نذاشتم هی کار خونه کردم اونم خیلی پرروئه خودشو زده به اون راه تازه لباسم عوض کرده نشسته بازی منم اومدم لین اتاق نشستم میخام فردا زنگ بزنم به باباش بگم دختر فضولتو بیا جمع کن

چه مشکل میشود عشقی که حافظ در هوای آن الا یا ایهالحال کسی باشد که دیگر نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متوجه نشدم ازاری رسونده بهت؟حالا شاید همینطوری میاد سر میزنه ۲۰ روز ی بار هم ک زیاد نیس

ازین بدم میاد هر کاری کردیم و نکردیمو از دخترم میپرسه فوق العاده فضوله به خودش میگه دلسوز دارم با شوهرم حرف میزنم خودشو قاطی میکنه با دخترم حرف میزنم خودشو قاطی میکنه شاید از بیرون چیز سختی نباشه ولی به قران روح و روانمو به هم ریخته یعنی راضیم جداشم به ارامش برسم

همونه این همه فرصت داره بیادشوهرت نظرش چیه؟باید شوهرت جمعش کنه

شوهرم عین سگه جرات نی باهاش حرف بزنم فقط حرص میخورمو حرص میخورمو حرص میخورم