2777
2789

برد با اونیه که بی رحم باشه بدون وجدان و احساس ولی من حتی با کسایی که هزاران بار بدی کردن بهم موقع انتقام دلم براشون میسوزه و دست نگه میدارم خودمو لعن میکنم از این همه احساس بی دلیل 

ولی خب بعضیا رو میبینین فتنه دو عالمن راحت بقیه رو بخاطر خواسته هاشون له میکنن 

من نمیخام جاه طلب این حرفا باشم من فقط میخام حق طبیعی خودمو بگیرم اما فقط به حال بقیه فک میکنم و خودمو نادیده میگیرم🥲💔

چهارمین کاربری 😐🥲نی نی یار نترکون🥴

یه حرف خوبی بودکه میگفت طرفوپاره کن جرش بده بهترازاون هست بمونه تودلت خودخوری کنی

من اصن از دلم نمیاد خیلی ناراحت میشم😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه هزاردفعه دلت بشکنه یهوبه خودت میایی میگی نه منم مهمم منم آدمم توارزشت بیشترازاون طرفه پس توهم ب ...

اگه عذاب وجدان گرفتم بعدش چی🥺

من اصن از دلم نمیاد خیلی ناراحت میشم😭

قبلااحترام بزرگتری کوچیکترین نگه می‌داشتم الان میبینم عه ببین این بزرگتره داره میرینه بهت مگه کی هست منم جوابشومیدم یه دخترخاله دهه ی هشتادی دارم ازش 15سال بزرگترم اصلااحترام حالیش نیست چنان میرینه روهیکلت میمونی یادبگیرجواب بده