2777
2789
عنوان

جهیزیه با دختره یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصول ما کوردا اینه کلا با پسره جهیزیه ولی خوب الان گرونی شده خیلی از دخترا هم جهیزیه میدن که زبونشون ...

والا من دورگه کورد ولکم جهازم کامل بود...توروخدا به طایفه نچسیونید 

خاله هامم همشون جاهاز کامل به دختراشون دادن.

.

انقد میگید کوردها لک ها جاهاز نمیدن یه جوری همه فک میکنن برای دختر ارزش قائل نیستن

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  

ازونجایی که زور رسم و رسوم احتمالا از قانون بیشتره پس با دختره 

تازه ما حتی رسم پنج قلم درشت با آقا رو هم نداریم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عزیزم جهاز کامل با دختره قانونم میگه با دختره

باشه تو راست میگی 

گوگل هست دیگه یه سرچ بکن 

نمیدونی چرا پافشاری میکنید رو چیزی که اشتباه 

من خودم سه ماه ازدواج کردم چهار قلم شوهرم خرید بقیشو بابام یه لطفی بود که بابام کرد بهمون 

عزیزم جهاز کامل با دختره قانونم میگه با دختره

قانون میگه جهیزیه با پسره اگه خانمی جهیزیه میبره یا توافق میکنن نصف باشه در واقع لطف به پسر میکنن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

والا من دورگه کورد ولکم جهازم کامل بود...توروخدا به طایفه نچسیونید خاله هامم همشون جاهاز کامل به دخت ...

بابا چه ربطی داره،رسمه دیگه،وااا،اصولا توی رسم نیست ولی خیلی ها میبرن الان میتونم بگم اکثرا،چه ربطی داره،ما یکی از نزدیکامون جهاز نداد باباش براش طلا خرید به جاش

رسومات هر شهری فرق داره. بهتره توافق کنید.

درسته جهیزیه طبق قانون با داماده،ولی  طبق همون  قانون داماد موظف به خرید طلا، عیدی، یلدایی، جشن عروسی و... نیست.

اگه می‌خواید طبق قانون پیش برید، همه موارد رو قانونی پیش برید.