2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمونه یادم رفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 30 پست

عروسیم خیلی خوب بود کلا

بعد انقد دوستای دانشگام گریه کردن😂

بعد واسه مهمونا خیلی عجیب بود که چرا اینا انقد گریه میکنن

حالا خودمم دو هفته پیش عروسی یکی از بچه های اکیپ دوران کارشناسی رفتم،منم گریم گرفت همین که عکساشونو دیدم موقع ورود به تالار🥹

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبه طرفت پایه باشههر روز یه آهنگی چیزی تو خونه پخش کن فضا شادباشه ازت انرژی بگیره

اره با خونوادش کلی آذری رقصید با این که همه کارهای عروسی با خودشون بود کم نذاشتن دخترش قبل ما عروسی کرده بود هر کاری واسه اون انجام داد واسه منم انجام داد 

عروسیم خیلی خوب بود کلابعد انقد دوستای دانشگام گریه کردن😂بعد واسه مهمونا خیلی عجیب بود که چرا اینا ...

عروسی من تنها عروسی فامیل بود که فامیل نزدیکم همه اومده بودن با اینکه رابطه نداشتیم اصلا باهاشون خیلی حال دادن به عروسی

خیر نمیبینه وقتی انقد دلت ازش سیاه شده اون خواهر برادر به وقتش میزارن تو کاسه اش

همیشه میبینه تا وقتی بهشون پول میده باهاش خوبن همینکه پول نمیده دعوا راه میندازن باهاش،ولی انقد بی مغزه ک نمیفهمه،البته تقصیر مادرشه چون همش میگه خرج خواهر برادرت رو بده بهشون کمک کن،همشونم متاهلن بچه بزرگ دارن

حتی خواهرش ب زبون گفت میرم بخاطر بچه ام ازت شکایت میکنم،ولی این شوهرم انگار ن انگار،شعور نداره،باز بهشون پول میده، فکرشو بکن مسافرت میبره کلشون رو ک حدود۳۰نفر هستن ،ب خرج خودش

بعد من تو مسافرت ۵۰هزارتومن بخام بهم نمیده میگه ندارم 

ادم بی عقل تا آخرش همونهانشالله ک خدا حق منو بچهامو ازشون بگیره

میفهمم چی میگی بابای خدابیامرزم لنگه شوهرت بود الان خیرات واسش میکنم مامانم میگه نکن حق شما رو داد خواهر برادراش بعد مرگش هیچی نبود کلی سختی کشیدیم

میفهمم چی میگی بابای خدابیامرزم لنگه شوهرت بود الان خیرات واسش میکنم مامانم میگه نکن حق شما رو داد خ ...

اره باورت میشه ۴تا خونه داره یکی رو سند نزده ب اسمش،۵تا ماشین داره یکی رو نمیذاره سوارشم، دلم خونه

خدا کی میخاد منو بچهامو ب آرامش برسونه،نمیدونم

ببخشید تو تاپیک شادت اومدم از غصه هام حرف زدم ببخشید انرژی منفی دادم