2777
2789
عنوان

داداشم چه بیشوره اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداشت خیلی ببخشید بی غیرته من همیشه داداشم لباس نامناسب بپوشم مثلا با اشاره میگه خودت بپوشون

داداش منم اگه یوقت مثلا تاپ و شورتک بپوشم فقط تو چشمم زل میزنه ( ی کم بالا پایین هم نمیشه ، در حالت عادی مردمک چشمش بالا پایین میشه وقتی تاپ شلوارک می‌پوشم اصلا ثابت میشه که چشمش به پایین تر از چشمم نخوره ) 

بیشترم برای اینه که من از کوچیکی کلا رعایت میکردم ، خودمم معذب میشم جلو داداشم همچین چیزایی بپوشم که تقریبا برای بقیه عادیه 

داداش منم اگه یوقت مثلا تاپ و شورتک بپوشم فقط تو چشمم زل میزنه ( ی کم بالا پایین هم نمیشه ، در حالت ...

منم رعایت میکنم عزیزم من چرا باید جلو داداشم آخ رعایت کنم تقصیر منه مگه من خیلی لباسم مناسب و کامل آستین دار و یقه اسکیه یجورایی

داداش منم همینو میگه ولی خب فک میکنم بخاطر خودشونه که نگاهشون نیفته:/

اره البته گناه دارن خصوصا که مجردن .

البته نه اینکه لباس بدی هم میپوشما نه اتفاقا چون همیشه لباس بلند و گشاد می‌پوشم وقتی ی کوچولو بهم بچسبه یا شلوارم  بشه شورتک معذب میشن بقیه 

منم رعایت میکنم عزیزم من چرا باید جلو داداشم آخ رعایت کنم تقصیر منه مگه من خیلی لباسم مناسب و کامل آ ...

نه نه متوجه شدم منظور شما چیه ، اصلا با طرز پوشش شما نبودم .با ری اکشن برادرتون بودم . عجیب بود برام 

داداشت خیلی ببخشید بی غیرته من همیشه داداشم لباس نامناسب بپوشم مثلا با اشاره میگه خودت بپوشون

پس این زنای لخت اینستا رو میبینه چکار میکنه ،هیزن وگرنه چرا زن خودشو بپوشونه ؟

اینا برن خارج انقدر نگاه میکنن پلیس حتما میگیرشون 

اره البته گناه دارن خصوصا که مجردن . البته نه اینکه لباس بدی هم میپوشما نه اتفاقا چون همیشه لباس بلن ...

نه عزیزم گناهی ندارن کسی که انقد سست عنصر باشه نتونه خواهر خودشو با تاپ شلوارک ببنه باید بمیره من کامل با بالاتنه لخت میبینم خیلی راحت باهاش حرف میزنم در حالیکه منم باید بگم خودتو بپوشون ولی وقتی بحث داداشمه خیلی واسم عادیه

داداش رو نامحرم نکنیم تو رو خدا

نه نامحرم نمیکنم ، داداشمه ، اتفاقا خیلی پسر خوبیه ماشاالله . 

منظورم اینه گناه داره اگه بخوام لباسایی بپوشم که از طبق روال معمولم باز تر باشن .( مامانم می‌گفت گناه داره پسر مجرده ، رعایت کن جلوش 😂 ) 

بیشتر دوست دارم راحت باشیم تا معذب