2777
2789
عنوان

داداشم چه بیشوره اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 36 پست
داداش منم اگه یوقت مثلا تاپ و شورتک بپوشم فقط تو چشمم زل میزنه ( ی کم بالا پایین هم نمیشه ، در حالت ...

توکه میمی تاپ و شورت میپوشی چجوری رعایت میکنی 

این برادرا و پدرا برن خارج کشور زنای خارجی و ببینن میخوان چکار کنن حتما هر روز پلیس میگیرشون به جرم مزاحمت و هیزی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم گناهی ندارن کسی که انقد سست عنصر باشه نتونه خواهر خودشو با تاپ شلوارک ببنه باید بمیره من کا ...

منم داداشم گاهی تو خونه با شورت میگرده ، برا من چه فرقی می‌کنه . منم مثل شما راحت باهاش صحبت میکنم . 

داداش من کاری بهم نداره ،تا حالا ی بارم نگفت لباست اینه یا اونه ، من خودم اونجوری راحتترم .

بحث اعتقاد خودم بود نه داداشم 

توکه میمی تاپ و شورت میپوشی چجوری رعایت میکنی این برادرا و پدرا برن خارج کشور زنای خارجی و ببینن میخ ...

نه خیر من نگفتم تاپ و شورت نمیپوشم ، تاپ و شورتک( شلوارک ) گفتم می‌پوشم . تازه اونم گاهی . 

خودم اینحوری راحتترم . دوست دارم تو خونه راحت بگردم . 

کسی که جنبشو داشته باشه براش فرقی نمیکنه کجا باشه ، مثل داداشم ماشاالله بهش . 

نه مثل بعضی مردای مریض نی نی سایت که اومدن تو بحث و درخواست دوستی میفرستن. ( با شما نیستم با اون نفهمی هستم که درخواست فرستاده ) 

چته درخواست می‌فرستی ؟؟