تاپیک میزنن روز مرد برید با کارت خودش ! برا خودتون طلا بخرید والا ما خریدای خودمونم با خودمونه چون شاغلیم چ برسه ب اینکه برای روز مرد هم بجای کادوی اون برا خودمون بخریم اونم با کارتش ! چجوریه شوهرای شما اینقدر خرج میکنن براتون ؟ 🤔 بلوف میزنید یا ما خیلی پرتیم از مرحله؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
لینک ناشناس: https://daigo.ir/secret/2766070756 تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️🩹🫀 ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...
منم استاد نیستم ولی میدونم آدمی که ادبیاتش اینه نظرش به درد خودش میخوره
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
نمیدونم بقیه چی گفتن اما من شاغل نیستم از ماهیانه ای که بهم میده هر بار ی چیزی براش میگیرم سال قبلم پول دو ماهم و جمع کردم کادو روز مرد براش زنجیر طلا خریدم یه چند روزی باهاش خوش بود باز داد به خودم 🙂
چه ربطی به شاغل بودن داره مرد وظیفه اشه در حد توانش برای زنش خرج کنه.اگر خرج نمی کنه یعنی علاقه ای نداره به اون زن.این یه واقعیته.مردی که زنش و دوست داره برای زنش خرج میکنه.در حدی که بتونه و از عهده اش بر بیاد
عزیزم اون یه کاربر دیگه بود من شما رو خیلییییی دوست دارم میخواستم نظرتون راجع به همین موضوع استارتر ...
شما لطف دارید
زندگی مشترک هزینه مشترک
استارتر زندگی منطقی دارن به نظرم
هر کدوم دارن یه گوشه هزینه زندگی مشترک رو میگیرن و با هم کیفیت زندگی رو بهتر میکنن
توی این سایت دیدگاه به مردا عین دشمنه
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
من همسرمو توو این چند سال درک کردم. میدونستم داره تلاش میکنه. فقط یبار به یه مناسبت که کاری برام نکرد ولی برای مادرش کرد خیلی ناراحت شدم اونم چون سقط داشتم و کلا حساس بودم. بهش گیر نمیدم.