2777
2789
عنوان

والا ما از شوهرامون بابت خرج خودمونم پول نمیگیریم (شاغل)

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 56 پست
خانمای شاغل شما که حقوقتون رو تو خونه خرج میکنید ایا خونه داری هم نوبتی انجام میدید ؟ یا بازم خانه د ...

وقتی شاغل بودم همه چی توی خونه مشارکتی بود

الانم که شاغل نیستم مشارکتیه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمای شاغل شما که حقوقتون رو تو خونه خرج میکنید ایا خونه داری هم نوبتی انجام میدید ؟ یا بازم خانه د ...

متاسفانه هردو رو انجام میدم

هم بیرون

هم خونه

مخارجمم با خودمه

خیلی کم پیش اومده ب من چیزی بده درطول سال

فقط پایان سال برای عید

کل سال تمام مایحتاجمو خودم میخرم

قلبن هم ازاین وضعیت راضی نیستم 

شما لطف دارید زندگی مشترک هزینه مشترک استارتر زندگی منطقی دارن به نظرمهر کدوم دارن یه گوشه هزینه زند ...

خب اگه زندگی مشترکه پس باید اگه همسر ایشون زمین یا ماشین میخرن ، بنام هر دوشون باشه وگرنه استارتر داره اشتباه می‌کنه بنظرم 

قبلاً شاغل بودم باهم خرج می‌کردیم مشکلی نداشتم نظر من اینه زندگی مشترک همینه باید به همدیگه کمک کنیم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

عزیزان   گویا اشتباه متوجه شدین   خرج خونه  قسط یا هرچیز دیگه با ایشونه  من منظورم اینه که هزینه لباس  روتین  یا چیزهای که برای خودم میخرم از پول خودم برمیدارم   که بنظرم منطقیه  پس آدم پولو درمیاره  قایم کنه برای کی ؟    حالا این وسط پس انداز هم میکنم       متاسفانه بعضی کاربران   خیلی بی ادبی میکنن   تاپیکو قفل میکنم با احترام   مرسی از نظر خوبتون   عشق بهتون 🥰💜

وقتی شاغل بودم همه چی توی خونه مشارکتی بودالانم که شاغل نیستم مشارکتیه

حقوق جفتون رو میریختین حساب مشترک ؟

از خمیرتون از حقوق خودش براتون لوازم ارایشی .... میخره یا باید از حقوق خودتون خرج کنید‌؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

بله   آشپزی و تمیز کاری هم میکنن گاهی   ضمن اینکه کار ما ساعت کاریش  سنگین نیس تا ۲ هست   همیشه هم احترام داشتیم و داریم    زندگی میدون جنگ نیس 

بله آشپزی و تمیز کاری هم میکنن گاهی ضمن اینکه کار ما ساعت کاریش سنگین نیس تا ۲ هست همیشه هم ا ...

با حرفتون موافقم واقعا زندگی میدون جنگ نیست 👏

ولی بعضی اقایون واقعا سواستفاده گرن

باور کن پنج تاانکشت رو هم عسل کنی بازم منظور ندارن

ب این فک نمیکنن اگ خانم داره خرج میکنه گوشه ایی اززندگی رو گرفته واسه اسایش ورفاه همست

همیشه هم طلبکارن و انجام هم بدی میشه وظیفه