2777
2789
عنوان

با بی فرهنگی بابام چیکارکنم😭

196 بازدید | 18 پست

مهمونی بودیم با نامزدم نامزدم داشت میوه میخورید

یهو بحث‌نمی دونم چی شد گفت ادم به داماد نون نمیده که

هار هار خنده خنده…نامزدم وا رفت

_
دوباره ی جا بودیم خواهر و مادز نامزدم بودن خودش نبود

فامیل ما گفت ب بابام خانوادتون الان ی عضوش نیست بعد بابام گفت کیو‌میکی؟ دامادم؟ ادم داماد رو ک خانواده حساب نمیکنه

_
بعد ی بارم داشتیم راجع ب یکی از تختای خونمون حرف می زدیم پدرشوهرم گفت ب بابام حیفه تخت رو نگهش دار بچه ها دو روز دیگه میان میرن لازم میشه

بعد گفت دخترم قدمش رو چشم

داماد دیگه برای چیشه بیاد خونه من

بااین بی شعوری و بی فرهنگیش داره گند میزنه تو رابطمون کاش مامانم زنده بود

کاش خفه میشد بااین جزت و پرتاش و گوه خوردناش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان بخاطر نامزدت داری به بابات فحش میدی!

بله چون یه تنه با حرفاش داره گند میزنه تو زندگیم

غرور نداره طرف؟

مادرشوهر با عروس اینطوری بگه بده 

اما پدرزن حق قهوه ای کردن داره؟

واای اینجوری نگوپدرتهتازه ازدواجی که سر این حرفا بخواد سرنگیره همون بهتر که نگیره

انصافا مادرشوهرشما بهت بگه جز خانوادمون نیستی

بگه نون به عروس نمیدن

قدم پسرم رو چشمم تو نیا 

بهت برنمیخوره؟

توهم بابات رفتی که چه مدل حرف زدن درست قبول دارم کارش زشت خوب میتونی ازش با خپشرویی خواهش کنی حداقل تو جمع خانواده همسرت و خود همسرت از این حرفا نزن بگو بخاطر تو اینکارو نکن

بله چون یه تنه با حرفاش داره گند میزنه تو زندگیمغرور نداره طرف؟مادرشوهر با عروس اینطوری بگه بده اما ...

خلاصه اگه یه روزی که انشالله هیچوقت برا هیچکس پیش نیاد و به مشکل بخوری تنها حامیت همون پدرته!

درضمن اینارو به شوخی میگه شما نباید تو این مسائل دخالت کنی بین پدرت و نامزدته

متاهل🧸

بله چون یه تنه با حرفاش داره گند میزنه تو زندگیمغرور نداره طرف؟مادرشوهر با عروس اینطوری بگه بده اما ...

خجالت بکش نهایتا باهاش صحبت کن ولی حق نداری به پدری این همه زحمتت رو کشیده توهین کنی

انصافا مادرشوهرشما بهت بگه جز خانوادمون نیستیبگه نون به عروس نمیدنقدم پسرم رو چشمم تو نیا بهت برنمیخ ...

برمیخوره ولی باعث نمیشه تو ازدواجم تجدیدنظر کنم میگم بزرگتره احترامشم واجبه

این همه بچه بزرگ کنی بعد آخرش اینطوری بگه !

تف به این روزگار 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....