2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

118 بازدید | 36 پست

بچہ ھا من اصلا دھم رو نخوندم اصلاا

یازدھم رو دارم میخونم و تست میزنم

بنظرتون توی 3 ماہ تابستون میشہ دھم رو خوند؟ و بخشی از دوازدھم رو پیش خوانی کرد؟میرسم؟

میخوام سہ رقمی بشم نمیدونم دیرہ یا ن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیر نیست

به شرطی که از الان از زمانت استفاده کنی

نه‌ اینکه دو ماه بعد هم بیای باز بگی از الان میشه یا نه

تو الان نهایت تلاشت رو بکن مطمئن باش میشه

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
نیازی به پیش خوانی نیسدوستم هم از یازدهم شروع کرد الان پزشکی میخونه هیچ وقت به نتیجه فک نکن از مسیر ...

دقیقا

من خودمم پیشخوانی نداشتم ولی رشته ای که میخواستم قبول شدم

البته مسیر کنکور اصلا مسیر لذت بخشی نیست😅 ولی موافقم که نباید به نتیجه فکر کرد. فقط باید از تک تک لحظاتت استفاده درست بکنی

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
چطور بہ نتیجہ فک نکنم؟ھمش میگم اگہ فلان چی رو قبول نشم چی

کاملا عادیه ولی سعی کن به خودت بگی من نهایت تلاشمو میکنم زحمت میکشم دیگه نتیجه رو بسپر به خدا❤️

میشہ بگید چطور بہ نتیجہ فکر نکنم؟

اینکه کلا فکر نکنی غیرممکنه ولی میگم که باید مدیریتش کنی که بهت لطمه نزنه

تو اگه درست بخونی مطمئن باش نتیجه هم خودش درست میشه