2777
2789
عنوان

تاپیک زدم کسی بهش برنخوره

268 بازدید | 23 پست

خانم های محترم 

خانم های عزیز 

زندگی مشترک خوب ساختنیه، من نباید بشینم توو خونه اوج کار کردنم غذا پختن باشه (خانه داری بسیار سخته، شغله و قابل احترام)  بعد از شوهرم انتظار داشته باشم اوباما و رونالدو باشه 

بقران هر آدمی که زندگی مشترک خوب داره براش تلاش کرده 

ملت اینجا تاپیک میزنن که میخوان مثلا بابت فرار از خونه ازدواج کنن (جای اینکه برن درس بخونن مهارت یاد بگیرم، مستقل بشن و...) بعد انتظار دارن شوهرشون بهشون احترام بذاره 

طرف حتی از جوابی که میده به کسایی که برای راهنمایی تو تاپیکش نظر دادن، مشخصه چقدر داغونه بعد تمام مشکلات زندگی رو میندازه گردن شوهر و مادر و خوانده این و اون و... 

تو رو خدا قوی باشید

طرف تاپیک میزنه که درآمد میخوام نه درس خونده نه تلاش داره نه مهارت داره، بعد بهش میگی خب برو فلان مهارت رو یاد بگیر هزارتا بهونه میاره 

دوستان ما توو کشور جهان سوم زندگی می‌کنیم، باید هر روز بجنگیم نه اینکه بشینیم تمام بی مسولیتی و تلاش کردنمون رو بندازیم گردن این و اون 

بخدا ازدواج. وزندگی مشترک شعور میخواد، درک میخواد، خیای چیزا میخواد نه فرار از خانه پدر 

شما وقتی خودت برای خودت ارزش قائل نیستی که حاضری برای فرار از مشکلت جای راه حل، وارد زندگی مشترک به این مهمی بشی، انتظار نداشته باش شوهرت بهت احترام بذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما جای اونا نیستیم زود قضاوت نکنید شاید شوهرای خوبی ندارن واقعا یا شایدم مشکل از خودشون هست

این حرف من قصاوت نیست 

ما متاسفانه (خودم رو میگم که کسی ناراحت نشه). به تنبلی عادت کردیم 

حتی اگر شوهر بد باشه، من یا به عنوان یک انسان از حقوق اولیه م دفاع میکنم یا انقدر ضعیفم که بهونه میارم 

درصد کمی از آدم ها واقعا شرایط درست نشدنی دارن،اما اکترا بهانه های ناشی از بی مسئولیتی هست

این حرف من قصاوت نیست ما متاسفانه (خودم رو میگم که کسی ناراحت نشه). به تنبلی عادت کردیم حتی اگر شوهر ...

دیگه همه هم به تنبلی عادت نکردن 

هرکس ی وجودی داره شاید ذاتشون تنبله استعداد ندارن مریضی دارن هزارتا فاکتور هست 

برخی تاپیک ها از سطح نی نی سایت بالاتره و یا کم بازدیده یا نظرات درستی داده نمیشه براش...

بازم درود بر شما که دغدغه هم جنس هاتون را دارید 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خوشم میاد شیا نمیخوابید مردم رو راهنمایی کنید

شبا میام اینجا تاپیک رو میخونم. حس میکنم ی سریا چرا اینطوری زندگی میکنن 

مثلا طرف کتک میخوره بعد بقیه میان میگن طبیعیه مرد بزنه 

طرف توهین میشنوه میگه کاری نمیتونم بکنم 

طرف خیانت کرده یا دیده... 

دیگه همه هم به تنبلی عادت نکردن هرکس ی وجودی داره شاید ذاتشون تنبله استعداد ندارن مریضی دارن هزارتا ...

من با اون درصد کاری ندارم 

مثل اینه من بگم درس بخون کنکور قبول بشی ی نفر بیاد بگه همه که نمیتونن بخونن ی سریا ذاتا مشکل ذهنی دارن، ی سریا به لحاظ هوش در دسته بیماران روانی قرار دارن 

من دارم اکثریتی رو میگم که مشکلی واقعا ندارن 

و اینکه فکر نکنم چیزی به اسم تنبلی ذاتی وجود داشته باشه 

به شدت موافقم

یه موردم جا انداختی که میگن اونایی که خوشبختن یا شانس دارن یا ببخشید خرابن!!!

بعدم بهشون میگی به انتخاب خودتون بستگی داره حمله میکنند!!!

والا ما ندیدیم کسی شانسی ازدواج کنه که شانسی زندگیش بد یا خوب از آب دربیاد

انگار لپ لپه

متاهل🧸

تک تک حرفای شما رو باید با طلا نوشت 

ولی این حرفا باید توی مغز یه عده فرو بره که متاسفانه دقیقا توی مغز همونا فرو نمیره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

کاملا منطقی و درست گفتی 

من ۱۶ سالمه خیلی تو خونمون مشکلات داریم اما اینو می‌دونم ازدواج راه نجاتم نیست درسته خیلی اوقات بابام مقصره اما مامانمم بی تقصیر نیست فقط گناهش اینه که سیاست زنونه نداره

آدم باید قبل از هرچیز اول خودشو بسازه از خودش کامل و مطمئن باشه

من به این زودی قصد ازدواج ندارم اما خیلی بهش فکر میکنم

از زندگی مامان بابای خودم عبرت گرفتم که مثل اونا نشم 

خیلی سعی دارم که یاد بگیرم چجور سیاست داشته باشم یا چه انتخابی داشته باشم

یه جورایی موافقم باهات گل یه جورایی هم نه

اون جایی که موافق نیستی چیه؟ 

دوست دارم بشنوم چون نظر مخالف تبادل اطلاعات خوبی میشه و ادن کلی ازش، یاد میگیره