2777
2789

بچها تجربه داشتین که این ایه رو بخونین نیت کنین و بخابین و نتیجه عینا همون باشه که توی خواب دیدین ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

هر کدوم از ایه های قران یک معجزه هستن

زیاد به نتایج دیگران فکر نکنید کار خودتونو انجام بدین

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
هر کدوم از ایه های قران یک معجزه هستنزیاد به نتایج دیگران فکر نکنید کار خودتونو انجام بدین

چقدر نیاز داشتم اینو بشنوم مرسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر نیاز داشتم اینو بشنوم مرسی

التماس دعا عزیزم

انشاالله هرچی خیره برات رخ بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
التماس دعا عزیزمانشاالله هرچی خیره برات رخ بده

محتاجم به دعاتون خیلی زیاد ان شاءالله 

شما از این ایه استفاده کردین ؟؟

محتاجم به دعاتون خیلی زیاد ان شاءالله شما از این ایه استفاده کردین ؟؟

نه ولی درموردش شنیدم نتیجه گرفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40