2777
2789
عنوان

بیاین بگم شوهرم چیا گفت بهم دلمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 66 پست
خب بخاطر رابطه میخوای ولش کنی اونم اونحرفارو زده چرا فکر می‌کنی خیلی کم حرفی بهش زدی ؟یکی بمن بگه ول ...

درسته حرف من بد بوده ولی یکی هم بمن هی بی‌محلی بکنه منم ولش میکنم آخه یعنی چی سرد رفتار میکنه به بابام توهین میکنه خیلی چیزا کع نگفتم

درسته حرف من بد بوده ولی یکی هم بمن هی بی‌محلی بکنه منم ولش میکنم آخه یعنی چی سرد رفتار میکنه به باب ...

فراموش کنید اگر هرچی اون میگه هرچی شما بگی هی جمع کنید تو ذهنتون تبدیل به نفرت و کینه میشه و به جاهای خوبی نمیرسید

☕🎵🍫🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فراموش کنید اگر هرچی اون میگه هرچی شما بگی هی جمع کنید تو ذهنتون تبدیل به نفرت و کینه میشه و به جاها ...

الان همونطور شدم اون هربار ازین حرفا میزنه به خانوادم بی احترامی میکنه هربار هربار می‌بخشم الان یجوری شده که دوسش ندارم

الان همونطور شدم اون هربار ازین حرفا میزنه به خانوادم بی احترامی میکنه هربار هربار می‌بخشم الان یجور ...

سعی کنید بیشتر سکوت کنید انقدر حرف بزنه و توهین آخرش که چی؟ خسته میشه ,شما اگر کامل سکوت کنی یکم پیش خودش ادب میشه و بیشتر فکر می‌کنه راجب کاراش اما اگر شما جواب بدی بیشتر راجب جواب شما فکر میکنه  و دنبال لج بازی و تلافی چون مردا همینن

☕🎵🍫🍻
ارخ بهش گفتم نمیشه که سرد باشی منم نیاز دارم پس میرم ولت میکنم اونم گفت بچه هارو بزار برو بسلامت

من نمی دونم اوضاع و احوال مالی شما چه حوریه اگه متوسط یا کمتر از متوسط هستین سربه سر مردا نذارین سر اینکه کم توجه می کنن یا سرد هستن اونا اعصابشون خرده یه چیزی میگن که منظورشون اون نیست و هی اوضاع خرابتر میشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
سعی کنید بیشتر سکوت کنید انقدر حرف بزنه و توهین آخرش که چی؟ خسته میشه ,شما اگر کامل سکوت کنی یکم پیش ...

من بار قبل توهین کرد به خانوادم جوابش ندادم اس ام اساش رو هنوز دارم تو گوشیم دوباره بابامو توهین کرد امروز فقط میگم چه گوهی خوردم ازدواج کردم آدم اینهمه توهین بشنوه هر روز اصلا اعتماد بنفس ندارم جدیدا همش سرم پایینه آنقدر اذیتم کرده حالم بده

عجب واقعا آدم نمیدونه چی بگه اگر حامله نبودی طلاق میگرفتی؟

آره اولش فکرمیکردم درست میشه گفتم دخترم بدون پدر نمونه ولی الان میگم کاش طلاق گرفته بودم بچم با من بدون جنگ اعصاب بزرگ میشد مگه همه باید بابا بالا سرشون باشه خودم هواشو داشتم

خب مقصر اوضاع کارو باره چرا بمن گیر میده

تو دم دستش هستی احتمالا رو اعصابشم راه میری مثل خیلی از خانوما که خودمم یکیش هستم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم