2777
2789
عنوان

برای آشتی با همسرم پیش قدم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 41 پست
یعنی چی

یعنی لباس سسکی و لامبادا میپوشی و دامن کوتاه و میری جلو تی وی جارو نپتونی چیزی میکشی همین دیگه 

نخ میدی خودش میاد آشتی 😁

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پس ...جدای ازینا برو پیشش با نگاهت بهش بفهمون که دوسش داری ...

جالب اینجاس که هم عشق و هم نفرت هر دوتا تو وجود من به یه اندازه هست .

بعد از ظهر خوابیده بودم دیدم تو خواب یه خانومی اومده میگه اگه به خودت احترام نزاری و به خودت نرسی شوهرت بهت خیانت می‌کنه 

واقعا یه جای حرفش حق بود بهم گفت تو اصلا خودت برات مهم نیس 

ازش نفرت هم دارم چون سه چهار باریه برگشته میگه پشیمونم که با تو ازدواج کردم از وقتی اومدی زندگیمو جهنم کردی 

و منی که بخاطرش از خانوادم فرار کردم چون پدر مادرم نمیزاشت باهاش ازدواج کنم 

جالب اینجاس که هم عشق و هم نفرت هر دوتا تو وجود من به یه اندازه هست .بعد از ظهر خوابیده بودم دیدم تو ...

عزیزم خوب چرا به خودت نمیرسی .....به خدا مردا عقلشون به چشمشونه.....دعا میکنم مشکلت حل شه

عزیزم خوب چرا به خودت نمیرسی .....به خدا مردا عقلشون به چشمشونه.....دعا میکنم مشکلت حل شه

برا اینکه وضع مالیمون خوب نیس 

دیروز رفتیم یه چند تا وسایل خرید کردم برا خونه مثلا ماکارونی و اینا و مایع دستشویی و این جور چیز ها 

وسایل هم خدا تومن شده ولی کلا ۲ و ۳۰۰ شد خریدمون برگشته میگه هر چی که دلت میخواد برندار فقط از بین اونا یه دونه حلوا شکری دوست داشتم برا خودم برداشتم هاا

برا اینکه وضع مالیمون خوب نیس دیروز رفتیم یه چند تا وسایل خرید کردم برا خونه مثلا ماکارونی و اینا و ...

عزیزم اوضاع زندگیه همه الان همینجوریه ....خودتو نباز زندگیتو بساز .....یه طرف زندگیت دست خودته میتونه هم نگهش داری هم ولش کنی که نابود بشه

ممنون گلم که به حرف هام گوش دادی اینجور مواقع آدم دلش میخواد یکی باشه حرفاشو بشنوه و حتی گاهی به درجه ای می‌رسی که نمیدونی چیکار کنی دیگ 

منم بخاطر فرارم نمیتونم با مامانم حرف بزنم هیچ موقع هم نگفتم دعوا کردیم چون اینجا با اونجا تقریباً ۲ ساعت راهه و حداقل هر یکی دو هفته میبنمشون هر موقع هم گریه کردم زنگ زده از حالم پرسیده گفتم عالی ام خوبم 

چون بگم حالم خوب نیس شروع می‌کنه به سرکوفت زدن که چرا زود شوهر کردی چرا رفتی دور چرا فرار کردی 

عزیزم اوضاع زندگیه همه الان همینجوریه ....خودتو نباز زندگیتو بساز .....یه طرف زندگیت دست خودته میتون ...

بله کاملا درسته 

بازم خیلی ممنون دعا میکنم به مراد دلت برسی انشاالله 

ممنون گلم که به حرف هام گوش دادی اینجور مواقع آدم دلش میخواد یکی باشه حرفاشو بشنوه و حتی گاهی به درج ...

آره گلم مشکلات زندگیتو به کسی که می‌میشناسیش بگی همینجوری میشه .....با خدا حرف بزن ازش کمک بخاه دلت آروم میگیره

بماند چی بوده الان میام میگم بعضیا می‌ریزن رو سرم که چقدر بچه ای چه قدر فلانی ، به هرحال دل من با بق ...

نه خوب حرف خوبی نزده .ولی دعوا بوده خواسته حرصت رو دربیاره یه کم سرسنگین باش