2777
2789
ب هیچ عنوان عوض نمیکنن مگه بخای اسم یه امام دیگه رو بزاری یا پیش و پس اضافه کنی 🥺خیلی سخت میگیرن د ...

کاش این قانون مسخره را بردارن آخه به اونا چه ..یعنی اختیار اسم خودمونم نداریم؟💔😕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه قانون بیخودیه

بله چون داخل سیستم ثبت میشه و غیر قانونیه اگ بخان اسم اعمه اماما و این چیزارو تغیر بدن  و براشون دردسر خیلی بزرگی میشه 

خیلی قانون مزخرفیه  ولی ی مدت میگفتن دیگ این قانون نیست ولی انگار هست متاسفانه

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
کاش این قانون مسخره را بردارن آخه به اونا چه ..یعنی اختیار اسم خودمونم نداریم؟💔😕

دقیقا...

چند شالته عشقم‌مگه؟

فداتشم ولی من خودم محدثه دوس دارم عاشق اسم محدثه ام😂🥲🥲

خیلی دخترا که این اسم ها رو دارن مثل زهرا فاطمه محدثه... تازه میان اسم دومشونو ملورین و پناه و از این اسمهای شیک میزارن شما چرا سلیقتون فرق دارع😂 

بله چون داخل سیستم ثبت میشه و غیر قانونیه اگ بخان اسم اعمه اماما و این چیزارو تغیر بدن و براشون درد ...

دقیقا همون سر اسماس فقط

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar

خیلی دخترا که این اسم ها رو دارن مثل زهرا فاطمه محدثه... تازه میان اسم دومشونو ملورین و پناه و از ای ...

😂😂😂خنگیم

منم

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

😂😂😂خنگیم

دور از جون این چ حرفیه😂😐

ولی واقعا سلیقه هر کس فرق داره مثلا مثل کسایی که موهاشون فره دوس دارن صاف باشه و کسایی که صافه دوس دارن فر باشه😂

کلا چیزی که آدم خودش داره را دوس نداره انگار نمیدونم چرا 💔😐😂