2777
2789
عنوان

واقعا چرا خدا صدای منو نمیشنوه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 31 پست
مثلا که چی آب تو هونگ کوبیدنه وقتی توجه ای بهت نمیکنه وقتی این یبار فرصت زندگی و به داد نمیرسه دیگه ...

نمیدونم چی شد یهوو اومد تو این تاپیک اصولا هر چیزی رو باز نمیکنم.. 

من ذاتن از ناشکر و کفر بیزارم، ولی رنجیده خاطر شدم بابت حرفت... تا وقتی این مدلی فکر کنی بجایی نخواهی رسید... 

هر چه داریم از وجود خدا داریم 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

یه غم خیلی عمیقی به جونم نشسته ،گوشه گیر شدم معنای برای زندگی پیدا نمیکنم خیلی خسته شدم

میشه بدونم از چه چیزی انقد ناراحت هستی؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید ایمانت رو به خدا قوی تر کنی، منتظر معجزه نباش ، خودت برای خودت معجزه بسازشعار نیست عملی کنبعدشم ...

آخه تو هر زمینه کار ازدواج مسائل روحیم ...اصلا نگام نمیکنه 

من فقط خدا رو دارم که اونم انگار ندارم از گریه و غصه خسته شدم دلم یه شادی از ته دل میخواد از اونا که بگی کار خدا بودا ذوق کنی

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

میشه بدونم از چه چیزی انقد ناراحت هستی؟

خیلی طولانیه از هر جهت تو فشار قرار گرفتم از پچ پچ و نگاه مردم بگیر تا فشار خانواده و افسردگی خودم و ...

میدونی خدارو کجا دیدم همش از وضعیتم غر میزدم ک چرا تو سن کم باید بی مادر بشم چرا باید از ۱۷ سالگی برم سرکار چرا جهازمو باید خودم الان تهیه کنم و پشتوانه نداشته باشم. همش غر ک اره نیستی دروغه بودنت عدالت نیس پولدارارو هر روز پولدار تر میکنی مارو بدبخت تر خلاصه... 

ب خودم اومدم دیدم بدنم سالمه دست پاهام سالمن میتونم کار کنم میتونم ببینم بشنوم حتی همین نفس کشیدن ک زمان کرونا برا یک ذره اکسیژن دست پا میزدم خیلی جاها میتونسته مچمو بگیره آبرومو ببره دستمو گرفته.  چند وقت پیش همسرم تصادف کرد با سرعت ۱۷٠تا میرونده ک همونجا من بهش زنگ بزنم سرعتشو کم کنه ک بخاد ج منو بده رو ۷٠تا لاستیک میترکه... ک اگه با سرعت قبل میترکید هیچی از خودش ماشین نمیموند.. من خیلی بنده بدی هستم براش ها اما با همه اینا هوامو داره. 

آخه تو هر زمینه کار ازدواج مسائل روحیم ...اصلا نگام نمیکنه من فقط خدا رو دارم که اونم انگار ندارم از ...

آخه ما بندهاش چرا اینجوری هستیم ، چرا تا به چیزی دیر میرسیم، ناراحت هستیم، نمیدونم افسرده هستیم یاده خدا میکنیم.... شده وقتی از اعماق وجودت خوشحال باشی با خدا خرف بزنی تشکر کنی؟؟؟؟

خدا مونده از دست ما چیکار کنه!

هر چیزی به وقتش... 

مگه تو خودت برای رضایت خدا چیکار کردی کا الان توقع داری درجا اجابت کنه... 

ترو خدا یه خورده واقع بین باشید،. 

خدا عقل داده، دست داده ، پا داده، اییییین همممممه نعمت ، روزی داده.، گفته استفاده کنید.، نه اینکه بشینیم و کم اوردیم بچسبیم به یقه خدا

خدا گفته از تو حرکت از من برکت

بخاطره خوده خدا فقط رضایت خدا قدم بردار اون وقت ببین چه خواهی دید👌🏻💙

میدونی خدارو کجا دیدم همش از وضعیتم غر میزدم ک چرا تو سن کم باید بی مادر بشم چرا باید از ۱۷ سالگی بر ...

😔😔اره خوب میدونم هست سلامتی خودش کم چیزی نیست ولی از رنج کشیدن خسته شدم خیلی خسته حرف حدیث مردم داره روانیم میکنه خودم خیلی افسرده شدم

دشمنام از شکست من شاد شدن غرورم له شده باورت نمیشه حسرت یه خواب اروم بی دغدغه به دلم مونده

میدونی خدارو کجا دیدم همش از وضعیتم غر میزدم ک چرا تو سن کم باید بی مادر بشم چرا باید از ۱۷ سالگی بر ...

ایول که این همه وجود خدا رو در راس تمام اتفاقات خوب زندگیت میبینی👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼💙🤩

آخه ما بندهاش چرا اینجوری هستیم ، چرا تا به چیزی دیر میرسیم، ناراحت هستیم، نمیدونم افسرده هستیم یاده ...

من الان باید چی کنم قفل شده ذهنم

😔😔اره خوب میدونم هست سلامتی خودش کم چیزی نیست ولی از رنج کشیدن خسته شدم خیلی خسته حرف حدیث مردم دا ...

حرف مردم همیشه هس. پولدار باشی میگن دزده فقیر باشی میگن بدبخته ازدواج کنی کی بچه میاری؟ ازدواج نکنی اره خاستگار نداره بابا بیخیال مگ چقد زنده ایم از روحش دمیده درون تو حیف نیس با افسردگی حرف اینو اون،  اون نور تو قلبت رو خاموش کنی؟ میدونم عصبی دل شکسته ای نا امیدی اما ادمی هستی ک با همه اینا بازم یکم بعد ی گوشه میشینی و پشیمون میشی...  شاید کمرنگ شده اون نور تو قلبت اما خاموش نشده. 

خیلی طولانیه از هر جهت تو فشار قرار گرفتم از پچ پچ و نگاه مردم بگیر تا فشار خانواده و افسردگی خودم و ...

امیدوارم هر چه زودتر بخودت بیایی و سلامت روحی و روانت رو بیابی..، ی چیزی بگم اینا دیگه دست خودمونه

حرف و رنج و اذیت از آدم تا خاتم بوده...

یه خورده بشین وقت بزار مطالعه کن در مورده گذشته ی امامامون متوجه میشی این رنج و غم ما هیچه

من الان باید چی کنم قفل شده ذهنم

عزیزم قرار تیست کاری کنی 

در کنار همین موضوعات به زندگیت ادامه بده، یه چیزی بگم

یه دردهایی باید کنار ما باشند، باید بپذیریم و قبول کنیم که سختی هست... تا بهتر تصمیم بگیریم

وقتی همیشه و همه جا بسپاریم به خدا و بگیم خودت درستش کن ، اون وقته که بهتر میگذره چون خیالمون راحته که خودش برامون بهترین ها رو رقم میزنه شک نکن

قربونت قشنگم. ی لحظه نگاهشو از رومون برداره تمومیم

قربون خدا بشه ❤️

اره واقعاااا

یعنی با پیامتون . یاده چه لحظه هایی افتادم 

که انگار دنیا به آخر رسیده بود برام ولی دیدم که نجاتم داده

آبرو داررررریه خدا، آبرووووو داری میکنه برای بنده هاش که خجالت میکشی بعدهاااا😔

یه جوری سوپرایزت میکنه انگار نشسته ماها برنامه چیده برات

حافظ تمام لحظه های عزیزامه😔

قربون خدا بشم فقط من🧡