2777
2789

حق دارم ناراحت بشم؟اول بگم خانوادش هیچچچچ کمکی به ما نکردن حتی د حد یک کادو ی ریال سر عروسی و عقد ندادن و مراسم رو هم بهم زدن خیلی اشغالن فکر نکنید آدم حسابی هستن .ما مستاجریم این خونه روهم خودم پیدا کردم تو رهن و اجاره اش روهم بیشترش روخودم میدم باردارم با بدبختی خدا میدونه چقدر سخت و استرس زا میرم سرکار کارگری حقوقم رو تمام خرج دکتر و دارو سونو نی نی با خودم بوده خرج پوشاکم باخودم هست البته چن ساله خرید نکردم خرج خونه اکثرا یا خونه مادرمم یا اینکه خودم میخرم با پول خودم بعضی وقتا شوهرم . حالا ازش پرسیدم م ۸ ساله ازدواج کردیم چرا تو ی ریال پس انداز نداری؟؟؟؟خرجی هم نداریم میگه ۵ گرم طلا خورد خورد خریدم خونه مادرمه هرچی میگم بردار بیار میگه ن چکار کنم

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فکرمیکنم همسرتون دروغ میگن احتمالا پس اندازی درکارنیست فقط خواسته جوابی داشته باشه

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        
زنگ بزن مادرش بگ‌و بیاره بده

اووه نمیدونی چ سلیطه ای هست زنگ نمیزنم هیچ ارتباطی باهاشون ندارم

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

بگو آهان پس اونو پنهان کردی که کادوی زایمان بهم بدی؟

عزیزم شما روش رو عوض کن دیگه خونه ی مادرت نرو بذار خرید کنه واسه خونه حسابی 

از کجا می‌دونه شما پولات رو چیکار کردی بگو دکترم شد سه تومن دیگه پول ندارم،داروم شد دوتومن آمپول زدم سونو رفتم،اینحوری کم کم حقوقت رو واسه خودت سیو می‌کنی 

بعدش ماهم هر ماه برو یه گرم طلا بخر بذار خونه ی مادرت،آدمت رو بشناس

پنج گرم یا پنجاه گرم؟؟ پنج گرم که چیزی نیست 😏

ههمون ۵ گرم واسه من ک ریالی پس انداز ندارم

دیروز ی خانمی بود تاپیک زده بود برادرم مجرده خانما پرتوقع شدن جرئت خواستگاری رفتن نداره

وقتی مردا اینن ک استارتر بنده خدا باید خرج زندگی رو بده این به کنار نه خانواده همسرش شعور دارن نه خود همسرش

چرا دخترا باید کم توقع باشن ک سرنوشتشون این باشه

از اول باید قدرشون دونسته بشه

تقصیر خودته، بارداری و میری سر کار، خرج خونه میکشی، یا خرجت رو میندازی گردن پدر و مادرت، صفر تا صد تقصیر رو از خودت ببین، شوهرتم که نه غیرت داره نه جنبه، قشنگ بدعادت شده، انگاری اون شوهر کرده تو زن گرفتی، با این اوضاع یه بچه بیچاره هم به جمع بدبختیهات اضافه میکنی 

ههمون ۵ گرم واسه من ک ریالی پس انداز ندارم

باهاش صحبت کردی من شریک زندگیتم تو این ی سال ازت طلا نخواستم ولی انصاف نیست چیزی بدست اوردی منو نادیده بگیری حتی شده یک گرم