2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 18 پست

مهد کودک لاله دوتا پسر داره یکی از اون پسرا یه دخترو دوست داره 

حتی سیبیل نداره خدا کنه در آره 

🤣 حالا چرا انقد کتابی نوشتی معلوم نیس چی به چیه

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم
من فکر میکردم سایت خرابه این تاپیک تکرار میشه از دیروز میپرسه البته من یه برادر خیلی ساده دارم همش ی ...

نه واقعا مرده انگار مشکل داره 

هزاااررر بار مسئله رو بیان کرده هزار بار هم جوابش رو مردم دادن باز هم میاد میگه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک چیزی من یک خواستگار برام اومد پسره موقع خداحافظی گفت خوشحال شدم از دیدنتون منم گفتم خواهش میکنم خ ...

نه بابا یه مکالمه عادی بوده که 😝 تو فکرش نرو 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
نه بابا یه مکالمه عادی بوده که 😝 تو فکرش نرو

پس بود نبود خیلی 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨