2777
2789
مدرکش باید بگیری بعد بری توشرکت ها میتونی با کشورهای خارجی ارتباط بگیری ازمون بدی

عزیزم اگه برات ممکنه میشه یه توضیحی راجع به گرفتن مدکرش بدی بهمون.تو این تاپیک بمونه و کمک بشه به بقیه.از مسیر خودت بگو مثلا از کجا شروع کردی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم دوست من دندون پزشکه یه شیفت توروز کار کنه بالای ۵۰ راحت در میاره.بعد شیفتشم هزارتا کار میکن ...

خب واقعیت اینه که این دوست شما تفریحاتش صد در صد چیزهای دیگه ای هست نه چرخیدن تو این سایت

نمیدونم چرا یه عده مقاومت میکنن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
من خودم تو آز کار میکنم ولی کنارش کارای سرمایه گذاری هم انجام میدم.به فکر اینم بتونم یه آز تاسیس کنم ...

ببخشید آز یعنی چی 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره