2777
2789
مامانم ۱۰ ساله تو کلینیک بینایی سنجی هستخودمم اونجا بودم یه مدتاگر سوالی داری بگو

به سلامتی، ممنونم ازت گلم ک اومدی

خواستم راجب بازار کار این رشته و درامدش بدونم، بدون مغازه ی عینک و اینا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به سلامتی، ممنونم ازت گلم ک اومدیخواستم راجب بازار کار این رشته و درامدش بدونم، بدون مغازه ی عینک و ...

خب بستگی به متطقه ای داره که زندگی میکنی،که اونجا تعداد اپتومتریست ها کمه یا زیاد؟

اگه تعداد اپتومتریست ها زیاد باشه درامدت خیلی زیاد و چشمگیر نخواهد بود حداقل تا وقتی که جا بیوفتی

اصل درامدش تو عینکه

حالا دوتا حالت دیگه هم داره

اول اینکه مطب داشتی باشی و توی درمانگاه ها هم کار کنی

دومی هم در کنار مطبت مسئول فنی عینک فروشی باشی،یه سری اپتومتریست ها خودش عینک فروشی نمیزنن اما با بقیه عینک فروشی ها درصدی کار میکنن،چون عینک فروشی هم مسئول فنی باید داشته باشه

اما خب در کل برای یه خانم شغل عالی هست،هم سخت نیست هم موقعیت اجتماعی خوبی داره هم درامدش اوکیه

من خودم چون مامان تو کار عینک هم هست خیلی بهم اصرار کزدن که اپتومتری بخونم و اینده کاریمو تضمین کنن اما خودم علاقه نداشتم

خب بستگی به متطقه ای داره که زندگی میکنی،که اونجا تعداد اپتومتریست ها کمه یا زیاد؟اگه تعداد اپتومتری ...

ممنونم گلم بابت توضیحاتت🌹🌹

من خودمم شهر بزرگ زندگی میکنم، اما خب خواستم بدونم بدون مغازه ی عینک هم میشه درآمد خوب باشه

بله درسته در کل رشته خیلی خوبیه

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم، انشاالله سلامت و موفق باشی