من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دعا کن منم رشته خوبی قبول بشمکاش تاثیر دهم بردارن خوب نشد خیلی انقدر گیجم دیگه نمیدونم چیکارکنم بخدا
پس زیادن قهرمان مامانشون خودتو درگیر مسائل خانواده نکن و اینو بدون قشنگ ترین گل های تو مرداب رشد میکنه و اگه الماس وچقدر تحت فشار نبود هیچوقت ب الماس تبدیل نمیشد توی تو یه دختر کوچلو میبینم ک دوس داره گریه کنه و خودشو خالی کنه و دختر قوی ک میخواد آدم موفقی باشه فقط میتونم بگم تا میتونی خودتو بکش بالا از هر موضوعی بزار اطلاعات داشته باشه 💜و ایشالا بهترین رشته قبول میشی و مامانت میبری و پیش هم زندگی میکنید مراقب اون خواهر کوچلوت باش اون هنور برا زجر کشیدن ۵ سال ست خیلی کمیه
چقدر حرفات ارامش دارنچجوری انقدر خوب منو شناختی؟؟ :)))خواهرم از تاپیکای قبل میگی؟
یه جوری حس کردم حس بدی داری و ضعیفی گفتم بزار برم تایپک های قبلش بخونم دیدم درست فکر کردم من از اولین برخورد و نحوه چت و حرف زدن میفهمم توی عمق حرفات یه ناراحتی دیدم
منم وضعیتم خیلی خیلی خیلی بدتر از توعه بخاطر همین خوب میتونم آدم زجر کشیده رو تشخیص بدم
چقدر حرفات ارامش دارنچجوری انقدر خوب منو شناختی؟؟ :)))خواهرم از تاپیکای قبل میگی؟
و مطمئنم تو تواناییشو داری ک خدا شرایط بد برات قرار داده میخواد نشون بده ک همينقدر انسان میتونه قوی باشه ک از یک آدم ضعیف با این شرایط میتونه یک آدم موفق بسازه من اینو میدونم تو ذات پاکی داری ک خدا هم تورو انتخاب کرده برا آینده روشن ❤️🔥