2777
2789
عنوان

بچه هشت ماهمو میزنم گاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 47 پست

نگا دستای کوچولوش کن اون هنوز خیلی کوچیکه . تقصیر اون چیه از بچه بی دفاع تر پیدا نکردی

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم حتمأ دکتر برو, آینده ی بچتو بخاطر افسردگی داری خراب میکنی،دنیای اون بچه ناامن میشه،چون شما امنیت و آرامش رو قراره ب اون بچه بدی

با درمان هم خودت هم دلبندت به آرامش میرسید انشاالله

مامانم منو بچه بودم میزد وقتی خرابکاری میکردم بعد شبا می‌رفت تو ایوون گریه میکرد برام

الان حست چیه بهش؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

عزیزم شوهرت بهت توجه نمیکنه چه ربطی به بچه ۸ ماهت داره؟اگه اوضاع روانت و جسمت خوب نبود نباید بچه به دنیا میاوردی

نمخوام سرزنش کنم ولی بچه اوردن خودش اشتباهه چه برسه که وقتی که وضعیت خودت درست نیس

انتظار داری بچه مثلا بفهمه غذاشو به موقع بخوره خوابش به موقع باشه و کارای خونتم انجام بده؟اسمش روشه بچه نوزاد:/

اگه بهش گفتی افسردگی داری و بازم اذیتت میکنه حق داری یعنی چی انگار نمیفهمه افسردگی داری اونوقت ازتون بغل میخواد بدتر از این باید به سرش بیاری چون وقتی شما نراحتی بچه هشت ماهه باید بیاد نوازشت کنه و حرفات رو مو به مو اجرا کنه و شما رو درک کنه پس حق باشما هست

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خواهش میکنم هرکاری که حال روحیت رو بهتر می‌کنه انجام بده ولی هیچوقت دست رو بچه بلند نکن خدای نکرده آسیب ببینه میخوای چیکارکنی؟هیچوقت کتک نزن بچه ات رو....اونم یه نوزاد مگه زدن داره ....لطفا واسه خوب شدنت برو مشاوره...یا هرکاری که فکر میکنید اعصابت راحت میشه حالت بهتر میشه انجام بده...

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰