2777
2789

چطوری تونستین شوهرتون جذب کنید

من روز ب روز شوهرم داره ازم دور تر میشه. چطوری تونستین باوجود شوهرم بداخلاق اونو جذب کنید. 

یااونایی که مادرشوهر پررو و زبون دراز دارید چطوری اذیت  نمیشین و باوجود این چیزا بازم باهمسرتون خوبید. 

خودمو فرشته نشون میدم همیشه😁

به بقیه کمک میکنم به حیوونا باهم غذا میدیم خونه رو همیشه تمیز و باسلیقه نگه میدارم و محبت کلامی زیادی دارم

جذب میشه بااین رفتارا خیلی

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

خودمو فرشته نشون میدم همیشه😁به بقیه کمک میکنم به حیوونا باهم غذا میدیم خونه رو همیشه تمیز و باسلیقه ...

ینی شوهرت فک میکنه خیلی خوش اخلاقی؟

از رفتارای خونواده همسرتم ناراحت میشی یا اونا اوکی هستن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من از وقتی زبونودرازی کردم و دعوا و قهر و شلوغ بازی با همسرم.خیلییی اخلاقش و رفتارش و وابستگیش و محبتش بم بیشتر شده...امااااااااا بین خودمون توی خونه خودمون و به گوش کسی نمیرسوندم.حتی اگه میرفتم خونه مون به همه میگفتم کسی دخالت نکنه حرفی نزنه...

قبلا خیلی وحشی  بود والا.....

سیاست ندارم من خواهر۰😂

طبق تجربم اگه از خونواده ی همسرت بدتم بیاد اصن زبانی به همسرت نگو چون همسرت باهات بد میشه سعی کن خودتو باهاشون خوب نشون بدی تظاهر به خوب بودن کن کم کم میبینی اوناهم باهات خوب میشن دیگه یهو به خودت میای میبینی نه تو کینه ای ازونا داری و نه اونا اذیتت میکنن، از محبت خارها گل میشود

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️
ینی شوهرت فک میکنه خیلی خوش اخلاقی؟از رفتارای خونواده همسرتم ناراحت میشی یا اونا اوکی هستن؟

اره همسرم فک میکنه خیلی خوش اخلاقم واقعنم هستم

بد کسیو جلوش نمیگم جلوی بقیه بهش خیلی احترام میذارم گاهی حتی کیک و غذا میپزم میدونم مادرشوهرم اینا دوس دارن براشون میبرم

یا میان خونمون سنگ تموم خودمو میذارم

و اینکه کلا من روحیه لطیفی دارم همین باعث شده همسرم بیشتر بخاد حامی باشه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

غر نزن 

به خودت برس به ظاهرت برس 

به اندازه خرج کن خیلی بیش از حد زن قانعی نباش تعادل داشته باش تو خرج کردن 

غر نزدن خیلی مهمه 

مادر شوهرم هم پیش شوهرت از مادرش زیاد بد نگو صمیمی نشو با خانواده ی شوهر ولی احترام بزار 

با شوهرت هم حرف میزنی با لحن آروم و قشنگ حرف بزن 

طبق تجربم اگه از خونواده ی همسرت بدتم بیاد اصن زبانی به همسرت نگو چون همسرت باهات بد میشه سعی کن خود ...

مادرشوهرمن خیلی پررو هست و زبون داره. تو تمام کارای مربوط ب بچم دخالت میکنه. من زورم میگیره اگ جوابش ندم و اذیت میشم. جوابشم ک میدم بعدشوهرم ناراحت میشه و میگ تو احترام مادرم نگه نمیداری. منم اصلا بد جواب نمیدماا ولی همسرم انتظار ی جواب کوچیک هم نداره

مادرشوهرمن خیلی پررو هست و زبون داره. تو تمام کارای مربوط ب بچم دخالت میکنه. من زورم میگیره اگ جوابش ...

قبول دارم منم گاها از رفتارشون با بچم خوشم نمیاد ولی سعی میکنم از زبون بچه بگم مثلا مامانی جون من میترسم اینطوری یا هم میگم تو اینستا گفته بود فلان چیز ضرر داره یا دکترش اینطوری گفته یکم سیاست به خرج بدی کسی هم ناراحت نمیشه مثلا من در جواب اینکه وای بچه لاغر شده میگم والا دکترش داشت منو میکشت که چرا چاق شده منم در جواب دکتر‌گفتم والا من کار خاصی نمیکنم مث همیشه شیر میخوره 😂

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️