2777
2789
عنوان

امروز اسنپ گرفتم

93 بازدید | 7 پست

راننده توی گوشیم خانم بود منم منتظر خانم 

خلاصه وایساده بودم ماشینو دیدم پلاکشو چک کردم دیدم درسته ولی راننده اش آقاست

رفتم در ماشینو باز کردم گفتم تو اپ زده راننده خانمه 

راننده چند بار سرشو نکونام داد که آره یعنی بیا بالا 

هیچ توضیحی نداد

منم رفتم نشستم دقت کردم به عکسه دیدم این همون خانمه است که تو عکسه الان لباس مردونه پوشیده موهاشم کوتاه کرده

بخدا انقدر معذب بودم عذاب وجدان داشتم و دارم تا الان 

وقتی میخواستم پیاده شم گفتم مرسی آقا🤦‍♀️ بعد پیاده شدم ناراحتم که چرا گفتم آقا 

یاچرا اولش بهش گفتم راننده تو اپ خانم بود 

همش میترسم ناراحتش کرده باشم😔

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

سرشو نکونام نداد 

سرشو تکون داد🙄

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناراحتی نداره که

اگه تر‌نس باشه شاید ناراحت نشه 

ولی اگه از این خانما که لباس مردونه میپوشن ممکنه ناراحت بشه 

من آدمی ام که تو خیابون کسایی که یه ذره متفاوت از بقیه هستن رو نگاه نمی‌کنم که معذب نشن بعد امروز خیلی ناراحتم

اشکال ندارع باباگذشت رفت

مگه دیگه فکرم ول میکنه

اگه تر‌نس باشه شاید ناراحت نشه ولی اگه از این خانما که لباس مردونه میپوشن ممکنه ناراحت بشه من آدمی ا ...

عزیزم شما که عمدا اونجوری نگفتی شاید هر کی جای شما بود اشتباه میکرد عذاب وجدان نداره گلم ناراحت نباش خوش بحالت چه دل پاکی داری