2777
2789

سر اینکه بخاطر بچه و اونم جلوی بچه دعوام کرد باهاش قهرم صبح اومد سمتم مسخره بازی درمیورد ک مثلا از دلم دربیاره منم پسش زدم و بی اعصاب بودم اونم انگار خدا خواسته بچه رو برد رف پایین خونه ننش

بعد ک اومد بالا باز اومد گف ببخشید و فلان منم گفتم اره از ننت سیر شدی اومدی معذرت خاهی گف خب تو اعصاب نداشتی ابم قطع بود روانی شده بودی،( من وقتی ب آب خونمون قطع میشه واقعا کلافه میشم) الان دلم باهاش صاف نمیشه انقد گریه کردم سرم درد میکنه منو ناراحت ول میکنه میره پیش ننش بعد قسم و آیه ک تو الویتمی و ازین چرت و پرتا از وقتی باردار شدم تا الان ک ماهای آخرمه فقط حرصم داده😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک کنم یکم حساس شدی .

شوهر منم بارها ابنکارو کرده و بخشیدمش البته  نالاحت شدم و گوشزد کردم ک کارش درست نبوده .

طولش نده که این ناراحتی تبدیل ب کینه میشه و بدها دیگه خودتم بخوای نمیتونی خلاص بشی ازش

چقدرررررر منی هق خدا صبرمون بده یا ننه هاشونو از زمین برداره

باز شما میگی از زمین برش داره من اونم نمیتونم بگم ینی یجورایی زندش ی جور عذابم میده بمیره هم یجور دیگه تو درد سر میوفتم

باز شما میگی از زمین برش داره من اونم نمیتونم بگم ینی یجورایی زندش ی جور عذابم میده بمیره هم یجور دی ...

اینم بمیره من پدرشوهر نگه نمیدارم از الان طی کردم با شوهرم انقدررر در حقم بدی کردن شوهرم خودشم میگه اصلا به تو ربطی نداره 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

اینم بمیره من پدرشوهر نگه نمیدارم از الان طی کردم با شوهرم انقدررر در حقم بدی کردن شوهرم خودشم میگه ...

مال تو فقط،پدر شوهر مال من ی دختر نره خر داره ک ۱۵ سالشه هنوز ننش کاراشو میکنه 

بنظرم یکم حساس شدی درسته کاراون بدبوده ولی خب ازنظر مردا وقتی معدرت خواهی میکنن دعوا تموم میشه ومیتونن هرکاری خواستن دیگه بکنن حتی اکه طرف مقابل هنوز نبخشیده باشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
مال تو فقط،پدر شوهر مال من ی دختر نره خر داره ک ۱۵ سالشه هنوز ننش کاراشو میکنه

وای شت اون خیلی بدترع ولی اصلا زیر بار نرو کم زندگی و جوونیمونو زهر کردن حالا اینمدلی زهر مارمون کنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای شت اون خیلی بدترع ولی اصلا زیر بار نرو کم زندگی و جوونیمونو زهر کردن حالا اینمدلی زهر مارمون کنن

برا همینم میگم خدا نمیره البته الانم زندس ب خدا که  ارامش ندارم تا یکی میگه مریضم این قبل اون میکه مریضم خودشم دنبال ی نوکر دربست از شانس منم ی ساختمونم تقریبا  میوفته گردن من همه چی . دعا کن خلاص بشم از اینجا

برا همینم میگم خدا نمیره البته الانم زندس ب خدا که ارامش ندارم تا یکی میگه مریضم این قبل اون میکه م ...

هدا کنه خونه دار بشی بری من بعد 10سال هاستم روبرو عفریته خانوم خونه بسازم که از اونجا در بیایم تقریبا مستقل شیم اونم خاهر شوهر احمقم خدا ازش نگذره شوهر گاوشو اورد گفت کاشی کاره کاشیاتونو بدین این بزنه زد زید تو خونه یکسال عقب انداخت کارامونو تا اونارو بکنیم دوباره کاشی بخریم کاشی کار بیاد بزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب اینجوری به قضیه نگاه کن که بچه رو برده اونجا تا تو استراحت کنی یکم 

بارداری رو همه چی حساس میشی اینو وقتی خودم باردارشدم والان که سه سال میگذره فهمیدم چقدر اونموقع هورمون آدم بهم می‌ریزه خیلی روزای سختیه

هدا کنه خونه دار بشی بری من بعد 10سال هاستم روبرو عفریته خانوم خونه بسازم که از اونجا در بیایم تقریب ...

اووف من راضیم بخدا حتی روبه روش باشم فقط،از این خونه و ساختمون در بیام نه امنیت داریم نه مریم خصوصی تا ی بویی میاد میان چی پختی عصر میشه ظهر میشه ناهار چی داری شام چی داری کجا رفتی یجا میریم زنگ‌که کجاییین مثلا شب تا دیر وقت بیرون باشیم میزنگه همسرت  فردا قرار بره سر کار بیان بخوابه خواب نمونه  یهو میریم بیروت از فضولی میزنگه اره حوصلم سر رفت اومدم نبودین اخه یکی نیس بگه ب تو‌چه نه مهمون میتونم دعوت کنم نه جایی برم یجورایی رسما گیر کردم تو‌این خونه حتی نمیتونم راحت بیرون برم

اووف من راضیم بخدا حتی روبه روش باشم فقط،از این خونه و ساختمون در بیام نه امنیت داریم نه مریم خصوصی ...

دقیقاااا هم دردیما وای خدا لعنتشون کنه ایشالا از ناخون بچشون دربیاد اذیتایی که مارو میکنن حیوونا حالا من 13ساله بودم عروسی کردم یجوری همه چیزی زهر مار کرده بود برام تو اون سن رشد از حرصم سه روز سه روز غذا نمیتونستم بخورم بهم میگفتن وای چقد کم خرجی حرومزادهها

1
5
10
15
20
25
30
35
40