2777
2789
عنوان

شوهرتون اینجوری کنه ناراحت میشین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 21 پست
دقیقاااا هم دردیما وای خدا لعنتشون کنه ایشالا از ناخون بچشون دربیاد اذیتایی که مارو میکنن حیوونا حال ...

چه استرس هایی که بهم نداده چه شبا که با ی جمله خوابو ازم نگرفته یمدت یجوری شده بود باورت میشه تا صدای پله ها میمود میفهمیدم میاد بالا استرس میکرفتم که خدایا باز قرار چی بگه اعصابمو بهم بریزه یا عصبیم کنه . 

من که میگم نباید بمیرع تا دخترشو شوهر بده و ی پدر شوهر و‌مادر شوتر مثل خودشون برا دخترشون  در بیاد ی خواهر شوهرم مثل  خود دختر عفریتش تا در بیاد عوض اون استرسا .

باورت میشه س روز پیش مریض شدم رز این ویروسا گرفتم  الکی الکی دید من مریضم گفت منم مریضم رفت دکتر🤣

چه استرس هایی که بهم نداده چه شبا که با ی جمله خوابو ازم نگرفته یمدت یجوری شده بود باورت میشه تا صدا ...

خدا لعنتش کنه قطع ارتباط کن ،من از ببینمش رومو میکنم اونور خونه خاهر شوهر جاری دعوت میشیم لنگار نه انگار اونم ادمه با همههه دست میدم اونو رد میکنم یک حالی میده 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا لعنتش کنه قطع ارتباط کن ،من از ببینمش رومو میکنم اونور خونه خاهر شوهر جاری دعوت میشیم لنگار نه ا ...

نه من نمیکنم یجورایی نمیتونم ی شریه نگو خدایی ناکرده  ی چیزی بهش بر بخوره دیگه تمام کلا ادمو روانی میگنه انقد میره میاد البته یجورایی کوتاه میام مجبورم داریم خونشون زندگی میکنیم مجبورم کوتا بیام .

یچیزی بگی دستشو میذاره رو‌قلبش که ای قلبم ای شب از بس ناراحت بودم نتونستم بخوابم ای سرم ای کونم دیگه برا ادم اعصاب نمیذاره خودشو بی گناه نشون میده و ادمو گناه کار

نه من نمیکنم یجورایی نمیتونم ی شریه نگو خدایی ناکرده ی چیزی بهش بر بخوره دیگه تمام کلا ادمو روانی م ...

والا من که بی محلی شدیددد میکنم کاش توام بتونی ادم اصلا حرصش در میاد از در خونه میرم بیرون میبینم با همسایه وایسادن صحبت ما یه سگ داریم دم در یکم اونو ناز میکنم بعد به همسایه سلام احوال پرسی اونو ادم حساب نمیکنم در حد سگ دم درم‌نمیبینمش 😂😂🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبه گله نمیکنه؟ بخاطر رفتارت

هرجا میره هرکی میاد خونش پشت سرم حرف میزنه ولی ب تخممه مهم نیس واسم بچگیمو حروم کرد نمیذارم جوونیمو بگیره حرصش میدم بمیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجا میره هرکی میاد خونش پشت سرم حرف میزنه ولی ب تخممه مهم نیس واسم بچگیمو حروم کرد نمیذارم جوونیمو ...

خدا کنه مال من نمیره مریضم نشع مجبورم من برسم بمیره هم دختر و شوهرش میوفته گردنم .

این بشر هم مردش درد سره هم زندش