2777
2789
عنوان

چرا کسی نمیاد عکس تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 18 پست

واسه من لینک کلا باز نمیشه♥️ندیده خوشگلی عزیزم

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

چشات به اندازه کافی خوشگله 

ولی کرم ضد آفتاب زدی روشم پنکک بعد سایه صورتی یا نارنجی خیلی کمرنگ بزن پلک پایین چون صورتتو شاداب می‌کنه بعدم بقیشو ک خودت بلدی 

فقط میمونه رنگ رژت چه رنگی داری ؟

اول الگو لب بالا رو بکش بعدم یه نقطه بالای لب روی پوستت محوش کن اینو حتما وسط لب پایین الگوی لب رو بکش بعدم گوشه ها رو دقیق بکش وسط لب رو نزنی مثل مداد لب کشیدن فقط با رژ میکشی ن مداد

به سمت داخل محوشون کن در آخر اگر خواستی پر رنگ شه روی لبتو نه اون خط ها دوباره رژ بزن تا لبهات حجم بگیره 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره