2777
2789
عنوان

خواب دیده من سزطات دارم

42 بازدید | 5 پست

میگفتن که موهاتو تراشیده بودی کچل کچل بعد نهیف لاغر جیغ می‌زدی کسی سمتتت نیاد تمام پوست بدنت ناجور بوده شنبه هفته پیش خواب دیده بوده الان بهم گفت بنده خدا خیلی نگرانه میگه برو آزمایش بدع

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه حضرت ابراهیمه که خواب هاش واقعیت باشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

کار جالبی نکرده که براتون تعریف کرده. به هرحال خوابت که واقعی نیستن ولی تو روحیه شما تاثیر می‌زاره ذهنتون درگیر می‌کنه 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست