2777
2789
عنوان

از آینده می ترسم خیلی😴

42 بازدید | 3 پست

من به آینده دوست ندارم فکر کنم دل م می گیره از حال ک قدر لحظه هارو نمی دونم از همه چی آینده می ترسم خصوصا پیری و مرگ

تورو خدا بگید برای آرامش حال روحی م چیکار کنم 

از اینده باید ترسید دیگه وقتی ما ادم هایی هستیم که نمیخوایم هیچ تغییری رو تو زندگیمون ایجاد کنیم وقتی از تصمیمات اشتباهمون درس که هیچ بلکه دفاع وتوجیه شون هم میکنیم

هروقت فکر کردیم وقت حرکته وقت تغییره وعمل گرا شدیم اون وقت حداقل در آینده اینو داریم بگیم: من همه کار کردم...  حداقل خوشحالم که ثابت نموندم

ـــــ🤍ــــــ"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درمورد مرگ:ویتگنشتاین میگه فقط کسایی از مرگ میترسن که زندگی رو درست نزیسته باشن که اشتباه زندگی کرده باشن... 

مرگ انتقاله. تو هیچ وقت از بین نمیری واینم بگم مرگ بهترین هدیه این جهان به انسان رنج کشیده اس اگر بدونی چه راحتی موقع گرفتن روح از این جسم هست هیچ وقت ازش نمیترسی تمام دردِ آدم تو همین جسمشه ما تعلق داریم ومیل به زندگی باعث میشه از مرگ که طبیعی ترین حق بشره بترسیم

ـــــ🤍ــــــ"