2777
2789

لطفا اگر تجربه دارید راهنمایی کنید،

دوستان دیشب هم دراینباره تاپیک گذاشتم🤔

ولی دوستان گفتن مهم نیست،

ولی بازم اگه امکانش هست راهنمایی کنید، چون هنوز نتونستم هضم کنم داستان رو😑

تو دوران آشنایی هستم،حدود ۶ماه میشه، دیشب برای اولین بار به دلیلی...، مچ دستم رو پیچوند(و هنوز هم درد دارم متاسفانه)، و بازوی سمت چپم رو انگار غیضی شده باشه، باشدت کشید، و بشدت شوکه شدم از این رفتار😑😑😑 

بقیه رفتارهاش خوبه، کارو موقعیت اجتماعیش خوب هست

آیا این دلیل خوبی برای اینکه باهاش ادامه ندم هست؟

اون به دلیل خیلی مهمه!!!! 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وسیله رو میخواست، گفتم باشه ببینمش میدم بهت، ولی یهو حمله کرد، بقاپه، که دستم رو پیچوند، مات موندم😑 ...

با عصبانیت یا به حالت شوخی؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اول شوخی گفت بده دیگه، گفتم باشه الان میدم، ولی یهو اصلا نفهمیدم چیشد یهو چنگ زد، دستم واقعا درد میک ...

ببخشید ببخشید این حرف را میزنم 

مردا شوخی خرکي زیاد میکنن، نمیفهمن خانمها مثل اونا زمخت نیستن

کنترل روی زور و قدرتش ندارن 

اول شوخی گفت بده دیگه، گفتم باشه الان میدم، ولی یهو اصلا نفهمیدم چیشد یهو چنگ زد، دستم واقعا درد میک ...

یعنی عصبی هم شد؟

شاید ادامه اش هم به شچخی بوده باشه😬

بهش بگو که دستک درد گرفت مثلا دیگه اینجوری شوحی نکن