2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین بگین باردارم یا نه اگه باشم بدبخت میشممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 41 پست
یه سوالاز کجا بفهمیم تنبلی تخمدان داریم؟و اینکه کسی که تنبلی داشته باشه دیر باردار میشه؟

پربودی نامنظم ریزش مو و...

اره برد بارداری باید درمان بشی چون تنبلی داشته باشی احتمالش خیلی کمه باردار شدن

یه سوالاز کجا بفهمیم تنبلی تخمدان داریم؟و اینکه کسی که تنبلی داشته باشه دیر باردار میشه؟

علایمش رو داشتم دیگه

پریودی هام نامرتب بود و ریزش مو داشتم و هورمون هام بالا پایین بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باردارنیستیعروسِ پشتِ پرده خوردی پریود شدی دیگه😂

عروس پشت پرده یعنی چی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
علایمش رو داشتم دیگهپریودی هام نامرتب بود و ریزش مو داشتم و هورمون هام بالا پایین بود

تو با دخول هم باردار نمیشی باید بری درمان کنی عزیزم بعد زیر نظر پزشک باردار بشی 

اگه تنبلی داشته باشی احتمالش خیلی کمه با رابطه کامل هم باردار شد

اضافه وزن ، سیکل نامرتب ، 

و ...

با سونوگرافی تشخیص داده میشه 

بله کسانی که تنبلی دارند دیر تر از افراد معمولی حامله میشن 

باید زیر نظر متخصص باشند.

دیر پریود میشی یا زود؟ من بعضی وقتا زود پریود میشم 😐

قاطی پاتی 

منم بعضی وقتا زودتر بعضی وقتا دیرتر

البته دکتر گفت تنبلیم خفیفه قند رو کم کنم تحرک داشته باشم سریع خوب میشه

نمیدونم اسی گفت دارو گیاهی پریود کننده

بله ممنونم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹