2777
2789
عنوان

دوستم برا شوهرم عشوه ریخت

237 بازدید | 19 پست

بچه ها من به دوستم خیلی اعتماد داشتم همه چیزمو بش میگفتم، بعد دیروز دراومده میگه تو بلد نیستی با شوهرت صحبت کنی، شوهرت وقتی من داشتم حرف میزدم بم گف واااای دقیقا درست میگی درواقع شوهرت از ایناس که با عشوه خر میشه، درصورتی که من شنیدم شوهرم گف بله.. اگه با گوشای خودم نشنیده بودم به شوهرم شک میکردم.. انقد از حرف دوستم بدم اومد، درصورتی که شوهر دوستم یه جا ارتفاع بلند بود من نمیتونستم بیام پایبن جلو دوستم گفت میخوای دستتو بدی کمکت کنم و من گفتم نه ممنون.. قطعاااااا میخوام با دوستم کات کنم فقط قبلش میخوام بسوزونمش…. منم یه استوری بزارم که افرادی که متاهل هستنو حد و حدودتونو رعایت کنین نخواین لمسشون کنین یا بهشون نزدیک بشین.. یه استوری تیکه دار تو این مایه ها ولی غیرمستقیم چون انگار خیلی هوا ورش داشته دوستمو.. بزارم؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگیت رو از سرراه اوردی؟

که بعدا لج بیوفته؟

شاید شوهرش بدون منظور این کارو کرده و خواسته کمکت کنه

حالا رفیقت خرابه ربطی ندارع

فقط باهاش کات کن و فاصله بگیر این باهات لج بیوفته مخ شوهرت رو میزنه از ما گقتن

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

هیچ موقع با همچین ادمی که از همه چیز زندگیت خبر داره مستقیم نجنگ!!! میدونی که اگه دوستت بخواد بدجور برنده میشه. سیاست داشته باش، اصلا به روش نیار، اروم اروم و خوب جدا شو، دیگه اصلا از خونه و زندگی و همسر و ... نگو. نیازش توی خونه، نذار همسرت ببیندش، برای شوهرت هم نگو، نه بدی نه خوبی. اخلاقت اینجور تغیی  کنه و اروم اروم اینجوری و به خوبی از زندگیت پرتش کن بیرون

از روابط دوستانه متاهلی بدم میاد

همسرمم اصلا پای هیچ کس و نذاشت به زندگیمون واشه

فقططط خانواده

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️