2777
2789
عنوان

دوستم برا شوهرم عشوه ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 19 پست

استوری و اینا رو کاملاااا بی خیاااال شو .. ارتباطت قطع کن ... راز و رمز و درد و دل زندگیت ب مادر و خواهرت هم نگوووو حتی چ برسه غریبه نیاز ب کمک و مشاوره داری کتاب بخون و مشاورخوب بروو .. در مورد علت قطع رابطه ب شوهرت حرفی نزن حساس نشه یا فکر کنه حالا چشم همه زن ها دنبالشه یا شما بد دل هستی ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استوری و اینا رو کاملاااا بی خیاااال شو .. ارتباطت قطع کن ... راز و رمز و درد و دل زندگیت ب مادر و خ ...

آخه واقعا حرکت شوهر خودش خیلی زشت بود، خیلی دلم میخواد با استوری غیرمستقیم یاد حرکت شوهرش بندازمش بسوزه.. و کامل باهاش قطع ارتباط کنم، چون انگار هرچی با آدما خوب رفتار میکنی پررو میشن

آخه واقعا حرکت شوهر خودش خیلی زشت بود، خیلی دلم میخواد با استوری غیرمستقیم یاد حرکت شوهرش بندازمش بس ...

ولش کن گلم . قطعاااا خودش حواسش ب حرکات شوهرش هست و سوخته . تا کسی زخمی در دلش نباشه سعی نمیکنه ب دیگران زخم بزنه . 

از روابط دوستانه متاهلی بدم میادهمسرمم اصلا پای هیچ کس و نذاشت به زندگیمون واشهفقططط خانواده

حالا ما فقط با دوستامون رفت امد داریم خانواده خیلی کم 

سینما مهمونی رستوران دوستانه میریم مشکلی نداشتیم