2777
2789
عنوان

تککک فرزنداااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 59 پست
خودم تک فرزندم ولی همش دور و ورم بچه ها بودن زیاد تنهایی تو بچگی اذیتم نکردالان ولی خیلی اذیتم

درسته

ولی خانواده ی ما همه بزرگن یعنی بچه خیلی کم پیدا میشد فوقش فامیلا یه مهمونی میومدن یه دو روز چندتا همبازی میدیدم

الانم اذیتمم به یه خواهر نیاز دارم یااا برادر که واقعا حواسم پرت شه بگیم بخندیم حرف بزنیم خلااصه یه کااری کنیم اصن تنها موندم

جدیییی خداروشکررولی چرا😂دلیلشو بگو منم خووشحاال شممگاهی اوقات واقعا نیازمنده یه خواهر برادر میشم

ببین هرچی ک هستو نیست ماله منه اتاقمو با کسی شریک نمیشم پولی ک قرار بود برا دونفر خرج شه همش برا من خرج میشه خوراکیامو باکسی تقسیم نمیکنم خونه سکوتتته موقع درس خوندن یه فنچ نمیاد بدوعه راه بره عر بزنه

گوشیم ماله خودمه کسی کاری نداره اینکارو کن تا فلانیم بکنه

هرکاری بخوام میکنم تو خونه😂

دوستامم هستن اصلا جای خالی حس نمیکنم با دوستام یا مامانم درد و دل میکنم

تفریحاتمم سرجاشه

خواهر بزرگترم یه دردسر بدتر

بهتر که هیچکدوم نیستن

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم خواهر دارم ولی تنها هستم هر بار از خواهرم کمکی چیزی خواستم ازم دریغ کرد کلا شخصیتش منفعت ط ...

هییی

شما چند سالتونه؟

اره خب یه سری معایبم داره

خواهر خوب خوبه بازم لااقل میدونی یکیو داری چه بدونم یه زنگی بزنی یاا بری خونش یا بچه دار شد خاله شی

یااا اصلا آدم خودم بچه بیاره نه خاله داره نه دایی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15315953/%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B1%D9%85-%DA%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%85

اینو الان دیدم😂😂بیا

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
هیییشما چند سالتونه؟اره خب یه سری معایبم دارهخواهر خوب خوبه بازم لااقل میدونی یکیو داری چه بدونم یه ...

من ۲۶سالمه خواهرم ۲۴

راستش منم کلی خاله عمه و دایی دارم اما راستش  خیری ندیدم نهایتا دوتاشون خوب بودن 

ببین هیچکس دلسوز بچه تو نخواهد بود الا پدرو مادرش 

به این چیزا فکرنکن احساس میکنم سنت کمتر از۲۰هست 

بعدها میفهمی آدم فقط و فقط رو خودش بعدش شاید پدرو مادرش بتونه حساب باز کنه 

خواهر و برادر هر کدوم زندگی خودشونو خواهند داشت و به تو هیچ کمکی نخواهند کرد 

گلم درد و دل خالی چه فایده داره وقتی کسی نتونه گره ای از کارت باز کنه چه بسا همون حرفا رو چندسال دیگ ...

وای دقیقاااااا

خانواده مادریم سر همین ارثو میراث سرشون جنگ و دعواست

خیلیییی ممنوونم از راهنماییتون واقعا درسته

در هر حالت آدم باید خوشحال باشه و انتظار هر اتفاقی رو داشته باشه تا یه موقع اتفاق نیوفتاد بهم نریزه واقعا اینو تجربه کردم

اره همین مقایسه هم خوب نیست یهو تنها شدم گفتم اااه چی میشد یه خواهری داشتم لااقل زنگ میزدم بهش یااا نزدیکم بود حرف میزدم گاهی اوقات اینطوری میشم ولییی خب این دعواهای برادر خواهری رو میبینمم میگم همون بهتر که تکم

شایدم همین تک بودنمم یه حکمتی داشته

ببین هرچی ک هستو نیست ماله منه اتاقمو با کسی شریک نمیشم پولی ک قرار بود برا دونفر خرج شه همش برا من ...

به بههه مرسی که مزایاشوو یاد آوری کردی

اررره ازاین لحاظم واقعا خوبه😂😍😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15315953/%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B1%D9%85 ...

وایییی🤣🤣🤣🤣

یه جوری تعریف کرد من فکر کردم خواهرش بچست خودش بزرگتره نگو خواهرش ۱۸ سالشه 

همون بهتر شکرگزار باشم والا چند سال با خیال راحت درس خوندم حداقل اگه هر مشکلی پیش اومده مشکل داد و هوار خواهر رو برای درس خوندن نداشتم

خدایااا شکررت حتما یه حکمتی داشته

باید با شرایط جور اومد میشه با کارای دیگم تنهایی رو از بین برد مشغول یاد گیری و خیلی چیزای خوبه دیگه😍که تو این راه دوستای جدیدترم میتونه پیدا شه

من ۲۶سالمه خواهرم ۲۴راستش منم کلی خاله عمه و دایی دارم اما راستش خیری ندیدم نهایتا دوتاشون خوب بودن ...

۱۸ سالمهه😁❤️

اره درسته آدم در نهایت خودشو داره همون بهتر آزار و اذیت برادر خواهری رو ندارم

گاهی اوقات تنهایی هم میتونه خوب باشه بالاخره با دوستا هم میشه تفریح داشت ولی با رعایت

چون به هیچکس اعتماد ندارم به هیچکس حرف دلمو نمیزنم مخصوصااا به فامیل

یه اشتباهی کردم یه حرفیو زدم از حسادت همه جا پخش کردن الان یاد گرفتم به هیچکس راز دلمو نگم

۱۸ سالمهه😁❤️اره درسته آدم در نهایت خودشو داره همون بهتر آزار و اذیت برادر خواهری رو ندارمگاهی اوقات ...

اسی یه دوست خوب یا مجازی داشته باش واسه درد و دل فامیل و آشنا و همشهری اصلا واسه درد و دل بدرد نمیخوره بیشتر ترسناکه ک هر لحظه رازهاتو لو بده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خوشبخت که قطعااا میشن😍😍ولی منظورتو متوجه نشدم

خب مادر پدرای دهه ۷۰ و ۸۰ حتما مادر پسرای خوبی میشن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

درستهولی خانواده ی ما همه بزرگن یعنی بچه خیلی کم پیدا میشد فوقش فامیلا یه مهمونی میومدن یه دو روز چن ...

نمیتونن بچه دار شن دوباره؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خداروشکررر خووشبخت باشین و همیشهه شاد و سلاامت😍😍

قربونت عزیزم